Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Rebellion begrænser sin deltagelse i år

FIA WEC 
26/07/13 

World Endurance ChampionshipI juni måned annoncerede Rebellion Racing at man i samarbejde med Oreca vil designe og bygge en LMP1 racer til 2014 sæsonen.
Den beslutning står man stadig fast på, men det kommer til at kræve flere resurser end man måske først lige have budgetteret med.
 

Det er dyrt at designe og udvikle en racerbil. Især hvis det skal være en topracer der skal tage kampen op mod bilfabrikkernes ditto. Men hos Rebellion Racing er man klar til at betale hvad det koster - i hvert fald indtil videre.

Man har dog måttet revurdere budgettet for i år hos teamet, og det betyder at for at få plads til den nye 2014 LMP1 racer i budgettet, så må man skære et andet sted. For Rebellion Racing at man stort set lukker hele sit planlagte løbsprogram ned, undtagen deltagelsen i FIA World Endurance Championship.


(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Her vil man kun deltage med én bil i resten af sæsonen. Man lukker helt ned i det amerikanske, det har man for så vidt allerede gjort, hvilket betyder at al deltagelse i American Le Mans Series er aflyst undtaget dog finalen, Petit Le Mans, der køres på Road Atlanta. Dette løb vandt man i 2012 og det vil man gerne gentage.

Hos teamet er man selvfølgelig kede af at skulle tage beslutning om at aflyse aktiviteterne i USA, for alle er temmelig begejstrede for ALMS, men beslutningen har været nødvendig for at lavet den nye LMP1 racer.

Dons

Læs mere om:
  • Rebellion Racing
  •