Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

I nærmeste fremtid er Medium det foretrukne

Formel 1 
25/07/13 

Begrebet Medium findes mange steder. Blandt andet er det udtryk i madlavning når du sidder på restauranten og skal bestemme hvordan din steak skal steges.
Uden sammenligning i øvrigt, så er Medium også et udtryk for hvor blød/hård en gummiblanding er indenfor motorsport.
 

Pirelli som har været genstand for temmelig meget kritik i den tid som dækfirmaet har været eneleverandør til Formel 1 feltet i denne omgang, har offentliggjort hvilke dæk compounds der skal køres på i Ungarn og også i Belgien, Italien og i Singapore.

Egentlig er det vel ikke uventet at medium compounden er det gennemgående, i og med at det er sådan et dæk der stort set kan bruges alle steder. Men når det nu er reglementsbestemt at der skal skiftes til en anden compound også, så har Pirelli efter man har testet dæk på Silverstone i forbindelse med den seneste Young Driver test, besluttet sig for hvilke dæk der skal bruges hvor i de næste Grand Prixer.

Grand PrixSuper SoftSoftMediumHård
Ungarn x x
Belgien x x
Italien x x
Singapore x x

Dons

Læs mere om:
  • Hungaroring
  • Marina Bay Street Circuit
  • Monza
  • Spa-Francorchamps
  •