Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Royal Pro/Am feltet klar til start

CHGP 
25/07/13 

CHGPEn protektor, en ambassadør og et væld af tidligere Formel 1-kørere, Le Mans-triumfatorer og vindere af både nationale og internationale mesterskaber, er stjernerne i Royal Pro/Am-løbene til Copenhagen Historic Grand Prix den 3.-4. august på Bellahøj.
 

Deres blotte tilstedeværelse er en enestående oplevelse, der kun yderligere forstærkes når et flot felt af professionelle racerstjerner matches med hver sin dygtige danske amatør-racerkører, i Royal Pro/Am-løbene til CHGP historiske motorsportsweekend.


(Foto: Jackhoier.com)

Til Copenhagen Historic Grand Prix kører mange historiske løbsklasser, og et af højdepunkterne er det traditionsrige Royal Pro/Am race, der med rette tiltrækker publikums interesse og bevågenhed, når CHGP ambassadør Tom Kristensen, McLaren F1 Young Driver Kevin Magnussen og hans far Jan Magnussen, sammen med Protektor for CHGP, Hans Kongelig Højhed Prins Joachim og mange flere danske- og internationale racerlegender, danner par med dygtige amatører og deres historiske racerbil.


(Foto: CHGP)

Royal Pro/Am byder endvidere det prominente racerfelt på et nyt, spændende afviklingsformat hvor både lørdagens pre-finale, samt søndagens afgørende finale er et distanceløb á 30 minutters varighed, med indlagt køreskifte undervejs. Som et ekstra spændende tiltag i år, vil feltet til hvert løb nu også være en blanding mellem Pro- og Am-deltagere, i det der ved lodtrækning vælges et halvt felt fra hver deltagergruppe.

Se den komplette startliste til Royal Pro/Am herunder.

Pro-kørerAm-kørerBil
Tom KristensenHKH Prins JoachimLotus Cortina
Jan MagnussenAndreas RolnerPorsche 911
Casper ElgaardTorben NielsenLotus Cortina
Nicolas KiesaPeter PalshøjLotus Cortina
Christoffer NygaardNicolaj LeedVolvo 122
Erik HøjerBenny RasmussenFord Escort RS
Kevin MagnussenChristian RolnerPorsche 911
Ronnie BremerLars LeedVolvo 122
Michelle GattingAnette RolnerPorsche 911
Kristian PoulsenLars RolnerPorsche 911
Ole VejlundJohn MilbankLotus Cortina
Roar LindlandDavid v. SchinkelPorsche 911
Dindo CapelloOscar SiesbyeLotus Cortina
Marco WernerMartin BernerLotus Cortina

Copenhagen Historic Grand Prix
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 04/08/13 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS