Super
Cup

25/07/13

Porsches juniorkører har prøvet klassiske Le Mans-racere
Michael Christensen jagter en ny sejr når han i weekenden stiller op i femte afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup. Løbet afvikles i sammenhæng med Ungarns formel 1 Grand Prix på Hungaroring udenfor Budapest. Den 22-årige dansker vandt det seneste løb i mesterskabet, der blev kørt på Nürburgring.

”Hungaroring passer mig godt, så jeg håber at komme på podiet igen”, siger Michael, der vandt en afdeling af det internationale formel BMW-mesterskab på Hungaroring i 2009. I 2011 blev Michael nummer to i GP3-løbet på Hungaroring efter den nuværende Williams-formel 1-kører Valtteri Bottas.

Michael Christensen foran en klassisk Porsche 935 på Goodwood
(Foto: Flemming Hansen)

Siden løbet på Nürburgring for tre uger siden har Porsche indsat Michael i Goodwood Festival of Speed, hvor danskeren kørte en række klassiske prototyper fra blandt andet Le Mans.
”Det var en fantastisk oplevelse, der har givet mig endnu mere smag for sportsvogns-racing,” siger Michael.