Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Autódromo Termas de Río - hvad er det for en størrelse?

WTCC 
22/07/13 

WTCC kørerne skal køre på en for dem helt ny bane i næste afdeling. Det er den argentinske bane Autódromo Termas de Río der lægger asfalt til.
Men hvad er det for en bane? Jo, banen er relativt ny i sin nuværende udformning. Andre VM kørere har kørt på banen og sagt god for den.
 

Banen er en VM bane og skal blandt andet til næste år lægge asfalt til MotoGP serien. Men inden da har flere kørere testet på banen i forbindelse med én to-dages test der blev afholdt i dagene 4 - 5 juli.

Yamaha køreren Carl Crutchlow sagde blandt andet følgende om banen:
"Banen er meget imponerende og det er en virkelig en god facilitet, som Argentina kan være meget stolte af. Den har en god blanding af lange og hurtige sving og nogle er ret skarpe, så det er meget vigtigt at komme ind i en god rytme. Jeg kan virkelig godt lide sving 6, som er et langt sving og som går ned ad bakke. "

I sidste weekend blev der kørt en afdeling i det argentinske TC2000 og her var det Leonel Pernía der vandt. Kan du huske hans navn så er det fordi at han hidtil er den eneste argentiner der har kørt i WTCC. Det skete i 2010 på Monza hvor han faktisk scorede et enkelt point i andet løb.

Dons

Læs mere om:
  • Termas de Río Hondo
  • 04/08/13 - Termas de Río Hondo - WTCC
  •