Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC på vej til Argentina

WTCC 
21/07/13 

Der er både sommer og sommerferie næsten overalt. Men inden længe går det igen løs for alvor på alverdens racerbaner.
Således er WTCC bilerne på vej til Argentina efter en længere sejltur over Atlanterhavet.
 

Den 4. august køres det næste løb i WTCC serien, men allerede nu er bilerne på vej. Faktisk har de været undervejs siden d. 5. juli da det skib der skal transportere hele feltet til Sydamerika, afsejlede fra Sines i Portugal.

Inden for et par dage lægger skibet til Buenos Aires i Argentina. Det sker efter et par afstikkere til Rio de Janeiro og Santos i Brasilien. Men der er lang vej endnu for de 29 containere. De skal transporteres fra Buenos Aires til Termas de Rio Honda som ligger 1300 km væk fra Buenos Aires. Til gengæld er der en racerbane, hvor næste afdeling i WTCC mesterskabet skal køres.

Hele logistikken omkring transporten af de mange containere på denne tur styres af hovedsponsoren DHL og denne gang i samarbejde med transportfirmaet Weitracon.

Så om et par uger kan vi igen se Michel Nykjær, Ivan Muller og alle de andre WTCC kørere i fuld aktion igen.

Dons

Læs mere om:
  • Termas de Río Hondo
  • 04/08/13 - Termas de Río Hondo - WTCC
  •