Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Motorskifte hos Marussia

Formel 1 
17/07/13 

mens Pat Symonds forlader teamet
Marussia Formel 1 teamet har fundet ny samarbejdspartner når snakken falder på motorer og gearkasser.
Fra og med næste sæson skal det russiskejede team køre med Ferrari motorer og gearkasser.
 

Marussia Formel 1 teamet skal fremover køre med italienske motorer og gearkasser. Det er faktisk hele sættet kaldet 'powertrain' der er indgået aftale om. Hvor længe aftalen løber, er der ingen informationer om. Men Marussia vil ifølge egne informationer satse mere i de kommende år. Det betyder blandt andet motorskifte til anden leverandør, ligesom - i dette tilfælde - at man kan modtage yderligere informationer om teknik mod betaling.

Marussia er et af de teams der er nødt til at skifte motorleverandør. Den nuværende - Cosworth - forsættet ikke i Formel 1. Man har ikke ønsket at udvikle motorer til det nye reglement på dette område, som træder i kraft 1. januar 2014.

Om der er sammenhæng med overgangen til Ferrari fra og med næste sæson og afskedigelsen af Pat Symonds, vides ikke. Ihvert fald Marussia teamet i dagens pressemeddelelse nummer to oplyst at man ikke længere samarbejder med Pat Symonds som har været tilknyttet teamet som teknisk konsulent. Der er ikke kommet andre oplysninger frem andet end at Pat Symonds vil søge nye græsgange med en antydning om at dem har han allerede fundet.

Dons

Læs mere om:
  • Marussia
  •      ASETEK SIMSPORTS