Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International GT Open

Silverstone - 2. løb

GT Open 
16/07/13 

Det lykkedes ikke for Johnny Laursen og Jan Magnussen i deres Ferrari 458 GT3 at gentage placeringen fra første løb, hvor man først blev nummer 8, men senere blev rykket en placering frem, efter at en af konkurrenterne fik en tidsstraf der flyttede dem bag det danske par.
 

Konkurrencen var måske for hård for den ene af den danske konstellations to kørere. Samtidig er flere af de andre bilmærker ved at slå igennem med de forbedringer og opdateringer der er lavet til de respektive biler. Det har i andre løbsserier vist sig at det ikke helt har været tilfældet med Ferrari 458 modellen, der så småt begynder at vise alderdomstegn.

Om det er det der er tilfældet her er ude i teorien, men fakta er i hvert fald at Johnny Laursen og Jan Magnussen i deres bil blev nummer 12 generelt og nummer 9 i deres klasse.

Nu er der noget tid at forberede raceren i. Næste afdeling i GT Open serien køres først d. 7 - 8. august på Spa-Francorchams banen i Belgien.


Læs mere om:
  • Silverstone
  • 14/07/13 - Silverstone - GT Open
  •