Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Mattias Ekström frataget sin Norisring sejr

DTM 
15/07/13 

DTMAudi har anket dommen...
Den svenske Audi kører og dagens fødselar, Mattias Ekstrøm har fået frataget sin sejr i den femte afdeling af DTM på Norisring i Nürnberg.
Svenskeren havde på ulovligt vis fået hældt vand i sine lommer på sin køredragt imens de var i parc fermé, hvilket er en overtrædelse af parc fermé reglerne
 


(Foto: Audi)

Denne dom betyder at resultatet efter dagens løb ændres en smule, det blev nemlig den canadiske Mercedes kører Robert Wickens der blev dagens vinder og således kunne Mercedes smykke sig med titlen af at stå for sejren på Norisring for 11. gang i træk.

Christian Vietoris og Daniel Juncadella (begge Mercedes kørere), blev forfremmet til podiets anden og tredje plads. Den mesterskabsførende Audi kører Mike Rockenfeller rykkede ligeledes frem og fik således en fjerdeplads og har nu et forspring på to point til Bruno Spengler (BMW), som sluttede på femtepladsen i Nürnberg.

Ekströms Team Audi Sport Abt Sportsline har meddelt deres hensigt om at appellere, de har to dage til at følge op på det skriftligt.
Det ændrede resultatet er derfor midlertidigt, indtil anken er blevet behandlet.

Ekström gjorde sig yderligere bemærket da han også er blevet tildelt en bøde på €1000 fordi han undlod at fastgøre rattet ordentligt efter at være steget ud af sin bil i parc fermé.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • Norisring
  • 14/07/13 - Norisring - DTM
  •