Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Hård kamp mellem danskerne på Norisring

Scirocco R-Cup 
14/07/13 

Scirocco R-Cup4. runde i sæsonen 2013 i Volkswagen Scirocco R Cup startede denne gang på bybanen i Nürnberg, som altid kaldes "Monaco" i den tyske sæson. Efter 21 omgange fik den unge dansker Michelle Gatting sin 4. podium i denne sæson.
De to andre danskere i klassen havde et knap så godt løb.
 


Til minde om Allan Simonsen
(Foto: Natascha Theisen)

Efter 30 minutters kvalifikation var de første 2 startrækker så godt som fuldt besat af danske kørere. Pole position tilhørte Nicolaj Møller-Madsen, Michelle Gatting på andenpladsen, mens Kasper H. Jensen indtog fjerdepladsen.


Nicolaj Møller-Madsen i front ved starten
(Foto: Natascha Theisen)

Nikolaj Møller-Madsen fik en perfekt start og var i stand til at forsvare sin placering. Michelle Gatting ligeså, mens Kasper H. Jensen avancerede til tredjepladsen. Det var stillingen efter første omgang. Den stilling holdte også i de næste 4 omgange, men de tre danskere kæmpede hårdt indbyrdes. Men så skete der det, der ikke måtte ske.


Bl.a. Kasper H. Jensen sendt ud af løbet
(Foto: Natascha Theisen)

Først mistede Nicolaj Møller-Madsen sin føring til Kevin van der Linde og lige bag ham startede kampen mellem ham og Kasper H. Jensen og også Michelle Gatting. Først blev Nicolaj Møller-Madsen skubbet hårdt ud på den beskidte del af banen. Nicolaj Møller-Madsen mistede kontrollen lidt og styrede ind i Kasper H. Jensen.
Begge Sciroccoer var blevet temmelig hårdt beskadiget - Kasper H. Jensens bil på fronten og Nicolaj Møller-Madsens bil ved venstre hjul - så begge måtte opgive løbet efter kun 5 omgange.


Michelle Gatting forsvarer sin andenplads
(Foto: Natascha Theisen)

Det blev chancen for Michelle Gatting, der nu var på andenpladsen bag Kevin van der Linde. Den unge dansker havde svært at presse på for hun skulle også forsvare hendes andenplads mod Manuel Farnhauer. Selvom han kommer tæt på i slutningen af ??racet, lykkedes det for Michelle Gatting at holde hendes andenplads.


Podiet
(Foto: Natascha Theisen)

For den unge dansker var andenpladsen den fjerde gang, hun var på podiet i denne sæson. "Jeg er ikke så tilfreds med løbet. Andenpladsen er faktisk en stor succes, men før løbet havde jeg håbet at vinde. Desværre mistede to placeringer kort efter starten. Derfor måtte jeg køre meget aggressivt i dag, og ved slutningen af løbet blev mine bremser for varme. Ulykken mellem Nicolai og Kasper var næsten det samme som jeg oplevede sidste år, hvor også en kører kørte mig af ved hårnålen. Jeg havde et godt løb på Nürburgring sidste år, så jeg vil håbe på at jeg får min første sejr der, men det er ikke let, fordi Kevin er næppe til at slå i øjeblikket ", Michelle Gatting fortalte efter løbet.

De to næste runder vil fra d. 16. til 18. august på Nürburgring.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Norisring
  • 13/07/13 - Norisring - Scirocco R-Cup
  •