Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

En varm dag på Avedøre

Rally Sprint 
10/07/13 

Søndag den 7. juli var der lovet sol over Danmark, og det blev en varm dag på Avedøre, hvor anden afdeling af Yokohamamesterskabet øst blev afviklet.
 

Escobar-racing, Lars Kragh/Jess Larsen havde tilmeldt sig i deres Porsche 911 GT3 RS. Det var et rigtig spændende felt som var tilmeldt, der ville helt sikkert blive kørt stærkt.


En varm dag på Avedøre

5 4 3 2 1 ..Kør, der blev givet gas, og kørt tæt ræs, et par gange for tæt på, ikke alle kom i mål .

Lars var spændt om de havde nok fart i bilen, Jo fart nok til anden bedst tid generelt, en ny tur rundt. Her havde alle fået mere fart i sporet, og dysten i klasse 1 blev skærpet, Jørgen Hansen i den anden Porsche 911 GT3 havde hentet 7 sekunder på Lars og Jess.

Frokost pause og banen vendes. Temperaturen var varm og inde i bilerne var det nu rigtig varmt. Banen skulle angribes på en ny måde og her satte Lars og Jess igen bedste tid, så nu var det muligt at hente de sidste sekunder på Jørgen Hansen. Ud igen på sidste tur og med kun 0,200 af et sekund imellem Lars og Jørgen var det tæt race, men Jørgen Hansen havde bare fart i Porsche, og satte en tid på 9,5 sekund hurtigere Lars og Jess.

Jørgen Hansen vinder klassen, og med Lars og Jess på anden pladsen samt Michael Springer som 3. i klasse 1.

Stillingen i klasse 1 er:
Lars Kragh/Jess Larsen 35 point
Jørgen Hansen 30 point
Michael Springer 21 point
Steen Andersen 20 point
John Frederiksen 18 point
Johnny Pedersen 12 point

Her er et direkte link til den seneste video.
Det tager lidt tid at åbne ca. 2min.

Tak for en god dag vi ses i Roskilde 4. august til mere tæt race.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Avedøre
  • 07/07/13 - Avedøre - Rally Sprint
  •