Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Formel Ford Padborg - sjette sejr i træk til Markussen

Formel Ford - DK 
10/07/13 

Med endnu et hattrick og dermed seks sejre i træk kørte Michael Markussen sig på Padborg Park tilbage til toppen i det danske Formel Ford Mesterskab. Michael lagde sig ved sæsonstart i spidsen af mesterskabet, men har indtil sidste løb befundet sig på andenpladsen efter teamkollega, Lasse Sørensen, som især til det svenske løb leverede fremragende kørsel. Ønsket om at gå på sommerferie med en 1. og 2. plads i mesterskabet blev derfor opfyldt, og med kun tre DM afdelinger tilbage intensiveres kampen om DM titlen nu for alvor mellem de to kandidater fra RS Competition.
 


Michael Markussen på vej mod sin sjette sejr.
(Foto: Jannie Johansen)

Tidtagningen blev en tæt omgang, og med Michael på Pole Position, måtte Lasse Sørensen i tæt kamp med Frederik Schandorff og Nicklas Ingemann. Alle tre kørere leverede omgangstider inden for samme tiendedel, men det blev Lasse, der med andenbedste tid kunne starte første heat side om side med teamkollega, Michael.


Lasse Sørensen ligger i øjeblikket på en samlet andenplads i mesterskabet.
(Foto: Jannie Johansen)

Efterfølgende sørgede Lasse for to tredjepladser og en enkelt fjerdeplads, og dermed samlede han flere gode point til mesterskabet, hvor han siden andet løb har befundet sig helt i toppen i føring. Ved løbets afslutning på Padborg Park måtte Lasse dog se sig henvist til andenpladsen, da Michael Markussen med sine tre heatsejre havde samlet point nok til at overtage føringen.
Med en pointforskel på 16 point går de to RS chauffører nu på sommerferie, inden det til august igen går løs med kampen om mesterskabet på Jyllandsringen.

RS Competition
Jannie Johansen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 30/06/13 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •