Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

På ferie med generel sejr

Rally Sprint 
10/07/13 

Sidste weekend blev det traditionelle Yokohama rallysprint på Stamholmen i Hvidovre afviklet. Gennem årene har arrangementet desværre været ramt af manglende velvillighed fra lodsejerne til at stille arealer til rådighed, men i år var det lykkedes løbsarrangøren at få udvidet distancen betragteligt.
 


Et forsigtigt lille hop
(Foto: Gripping Media)

Efter den foregående weekends skuffelse på Padborg Park var Jørgen helt oppe på tåneglene for at få et godt resultat med hjem.

- Jeg har lovet Winnie (co-driver), at hun skal have pokal med hjem, så nu må vi give gas

Og gas blev der givet. Prøvestrækningen var på skitsen ikke specielt spændende, men gennemkørslen inden løbet startede viste dens sande karakter. Korte lige strækninger forbundet med chikaner eller vinkelsving. Specielt afsnittet på den lokale trælasthandel mellem tømmerstabler og paller med byggematerialer gav ikke plads til svinkeærinder.

- Winnie plejer at sidde og råbe, at jeg skal slippe håndbremsen, men denne gang kom der kun nogle gisp indimellem, så det gik sikkert hurtigt nok.

Den gamle rallyræv griner fra øre til øre, og servicefolkene er ikke sene til at give den unge dame lidt mere gas.


Et hurtigt sving
(Foto: Gripping Media)

I tredje heat løb holdet dog ind i mindre problemer, da en split i gearskiftet faldt ud og forhindrede gearskift. Med bilen fastlåst i tredje gear kneb det med at komme rundt i de langsomme sektioner, mens der til gengæld ikke var fart nok i de hurtige. Til alles overraskelse var det stadig næsthurtigste tid og med hurtigste tid i de øvrige heat og sammenlagt, kunne teamet sidst på eftermiddagen returnere til Fjenneslev med de eftertragtede pokaler.

Hansen Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Avedøre
  • 07/07/13 - Avedøre - Rally Sprint
  •