Nicki Thiim atter på podiet på Nürburgring

Porsche
Super
Cup

08/07/13

Efter Nicki Thiims succes ved tredje runde af Porsche Mobil 1 Supercup på Silverstone, så den unge dansker frem til løbet ved den 4. runde, på den bane han elsker allermest - Nürburgring. Foran en stor skare af tilskuere, og efter en imponerende kamp med sin holdkammerat, sluttede han løbet på andenpladsen på podiet.

Løbene på Nürburgring har altid været noget særligt, for den unge dansker. Han har altid kaldt banen for sin "hjemmebane". Så han så virkelig frem til løbet der skulle køres som supportløb for det tyske Formel 1 løb.

(Foto: Porsche Media)

Under kvalifikationen havde Nicki Thiim først en hård kamp med sin Porsche. Holdet foretog nogle ændringer på bilen, og endelig fungerede det hele meget bedre, og det gjorde til sidst Nicki Thiim i stand til at parkere sin sportsvogn på en 4. position i startfeltet til søndage race.
"Først havde vi nogle problemer ... Holdet lavede nogle ændringer og bagefter virkede det bedre. Position 4 er ikke helt slem, men jeg tror det vil blive et hårdt løb, fordi alle de konkurrenter, som stadig har chancen for mesterskabet, ligger tæt omkring mig!", fortalte den unge dansker efter kvalifikationen.

Løbet startede i solrigt og varmt vejr lige før middag. Mere end 100.000 tilskuere var mødt op for at se et spændende løb, og en spændende kamp mellem Nicki Thiim og hans holdkammerat Kevin Estre.

Den unge dansker fik en perfekt start og kunne allerede under starten vinde en position, og var nu oppe på tredje pladsen. Og nu startede kampen. Nicki Thiim var i stand til at følge sin holdkammerat, og prøvede også mange gange at overhale ham, men desværre uden held. Men han var tålmodig. Endelig på niende omgang lykkedes det, og Nicki Thiim passerede holdkammeraten og vandt anden pladsen, som han holdt i de sidste fire omgange til slutningen af løbet.

"Sikke et fantastisk løb. Vi vandt afgørende point til mesterskabet, og det skal nok fortsætte på denne måde. Hvis jeg havde overhalet Kevin lidt tidligere, havde jeg måske kunnet lægge endnu mere pres på Michael. Men jeg fik ikke muligheden for at fange ham. Men jeg er glad, og jeg er glad for at Michael scorede sin første Supercup sejr. Det er altid godt at høre den danske nationalsang under ceremonien", fortalte en virkelig glad dansker efter runde 4 i Porsche Mobil 1 Supercup.

Nicki Thiim til venstre, med Michael Christensen i midten og Kevin Estre

Med 64 point er Nicki Thiim nu på andenpladsen i mesterskabet i Porsche Mobil 1 Supercup. Kun 4 point efter den førende Sean Edwards.

Allerede den kommende weekend, kører Nicki Thiim det næste løb på programmet. På den legendariske Norisring, bybanen i Nürnberg, hvor det Tyske Porsche Carrera Cup vil afvikle runde 6 og 7. Endnu en udfordring på vejen til succes!