Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Træning og samarbejde bar frugt for Dream Concept Racing

Special Saloon 
06/07/13 

Dette resulterede i at vi afsluttede forårssæsonen med en podie placering i klassen. Preben Grundtvig fik en samlet 3. plads i weekendens Sunoco Special Saloon Car på Padborg Park.
 

En viljefast og hårdtarbejdende Preben Grundtvig fra Dream Concept Racing, kunne med en flot weekend, gå fortjent på ferie med et super flot resultat. Det blev nemlig en 3. plads i den hårdeste klasse i SSC, hvor 11 ud af de 22 startende biler, kæmpede om at blive hurtigst i klasse 4 S-GT.

De to kører der lå foran Preben var Christian Siepmann på 2. pladsen i BMW M3 GT2 og den tidligere professionelle kører, Ronnie Bremer, som vinder i Ferrari 430 GT3. Der er kun lavet 22 eksemplarer af Ronnies Ferrari, og både den og Siepmanns BMW har i omegnen af 620 hk mode vores 570, samt at de to kørere har kørt race i årevis modsat Preben.

Preben Grundtvig udtaler: At weekendens flotte resultat, kommer af dedikeret cardio træning og rigtig meget gokart træning, samt masser af træningstid i bilen. Ud over Prebens indsats og ekstreme fokus, så fungerer samarbejdet i hele teamet bare optimalt. Jens Roed som chef mekaniker, Brian Brøndum og Alex Berg som assisterende mekanikere, Brian Staal som datatekniker, fotograf og linje spotter samt Thomas Vestergaard som træner/sparringspartner.

Preben udtaler også: ”Det er bare så fedt at lære bilen bedre at kende og jeg får den mere og mere ind under huden, samt linjer og fart bliver studeret for hvert træningspas eller løb der bliver kørt” – ”Jeg arbejder seriøst med mig selv og bilen for at udnytte bilens og mit potentiale”. Der er stadig ting, som der kan trænes, så vi kan hente mere tid og fart - dette er kun begyndelsen for en tændt teamejer.

Dette resultat giver også et boost på selvtilliden, samt at jeg er fuldt ud tilfreds med teamets indsats, bilen kører super, og alle 9 heat i årets 3 første løb er gennemført. Det viser bare at det hele går op i en højere enhed og 3. pladsen som blev kørt i hus skete på Prebens søns fødselsdag, Mikkel som blev 11. år, holdte i anledningen sin fødselsdag på Padborg Park, hvor familie og venner også var inviteret.

Sommerpausen skal bruges til at lade op til det store løb Grand Prix Danmark på Jyllands ringen den 24. - 25. august.

Så en god sommerferie, med et smil på læben over de gode takter, gør at Dream Concept Racing og Preben Grundtvig kommer tilbage med samme takter og fart og håber på et godt resultat endnu en gang.

God sommer til alle

Preben Grundtvig
Dream Concept Racing


Læs mere om:
  • Preben Grundtvig
  • Padborg Park
  • 30/06/13 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her