Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Martin Pedersens bedste resultat i denne sæson

Rallycross - DM 
03/07/13 

I weekenden deltog Martin Pedersen i anden afdeling af Nordeuropæisk Mesterskab, som samtidig også var tredje afdeling af Danmarks mesterskabet i klassen Super 1600.
 

Martin Pedersen kørte sig til en flot niende plads ved anden afdeling af Nordeuropæisk Mesterskab og en femte plads i DM sammenhæng på Nysum banen ved Hobro. Der var 20 deltagere i Super 1600 med deltagelse fra hele Nordeuropa.

Martin Pedersen kvalificerede sig som nr. 4 til B finalen igennem resultaterne fra de indledende heats.
Hvor de to bedste går videre til A finalen, og B finalen endte med en punktering fra en 1er da en konkurrent påkørte ham på en meget usportslig måde. Så Martin røg ned på en 3 plads og ikke gik videre til A finalen i det hårde selskab.
Slutresultatet endte med en samlet 9ende plads i det nordeuropæiske mesterskabs afdeling og som nr. 5 i den danske mesterskabs afdeling.

Martin siger “Jeg er egentlig rigtig tilfreds med løbet. Banen var rigtig god, nok Danmarks bedste vel jeg mene. Og jeg er ved at være rigtig tæt på de hurtige i klassen. Men alligevel var det med en smule skuffelse da jeg ikke kom i A finalen. Da måden litaueren rammer mig på i B-Finalen er meget unfair. Og han så oven i købet bliver nr. 2 i A finalen var ikke sjovt at se. Men farten er ved at være der. Og det var en kæmpe oplevelse at kører mod andre fra hele norden. Og synes det viser mig, at vi har et meget stærkt Super 1600 felt her hjemme i Danmark.”

Martin Pedersen indtager foreløbig en 6 plads i DM stillingen med under 10 point til nr. 4.

Næste DM afdeling for Martin Pedersen er d. 26-27 juli, som foregår på Ørnedals Banen ved Sæby i Nordjylland

Martin Pedersen Racing


Læs mere om:
  • Nysum
  • 30/06/13 - Nysum - Rallycross - DM
  •