Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Siepmann blev udfordret og fik point

Special Saloon 
01/07/13 

Christian Siepmann afsluttede forårssæsonen i Sunoco Special Saloon Car med en pointrig weekend på Padborg Park.
Det er altid rart når tingene går som man ønsker det, og for Christian var weekenden på Padborg Park en af de bedre af slagsen. Efter en tidtagning, hvor kun to konkurrenter formåede at køre hurtigere end den fragtmandsblå BMW E92 M3 GT2, kunne Christian lørdag eftermiddag høste gode point ved weekendens første heat.
 

Det er altid rart når tingene går som man ønsker det, og for Christian var weekenden på Padborg Park en af de bedre af slagsen. Efter en tidtagning, hvor kun to konkurrenter formåede at køre hurtigere end den fragtmandsblå BMW E92 M3 GT2, kunne Christian lørdag eftermiddag høste gode point ved weekendens første heat.

- Jeg lå et stykke tid og jagtede Jørgen Hansen, der som altid var hurtig, men til sidst måtte jeg lade ham slippe, fortæller Christian, der alligevel endte løbet foran den hurtige Porsche-kører da denne blev påkørt i løbets sidste sving. Til gengæld måtte aarhusianeren opgive at yde stor modstand til weekendens gæstekører, Ronnie Bremer, der stillede op i Ferrari 430 GT3.


Christian Siepmann fik gode point med til mesterskabet
(Foto: Gripping Media)

Inden andet heat lavede mekanikerne en ny opsætning på den hurtige BMW, og det viste sig at ændringerne påvirkede bilen positivt - for det meste.

- Peter (Rasmussen, chief engineer) og mekanikerne har endnu en gang lavet en god opsætning på bilen, og jeg kunne mærke flere forbedringer i svingene. Bagenden blev lige livlig nok, men det fik vi korrigeret inden sidste løb.

- Jeg blev 'kun' nummer tre generelt og nummer to i klassen, og det var bestemt OK, taget den livlige bagende i betragtning. Det har givet gode point til kontoen!


Endnu en gang fandt teamet den rigtige opsætning til bilen
(Foto: Gripping Media)

Sidste heat blev en satsning - men ikke på banen. Op til weekendens sidste heat vurderede teamet at CS Racing's BMW skulle køre løbet på intermediate-dæk - en mellemting mellem tør- og regnvejrsdæk - men da løbet startede var banen næsten knastør. Det gav visse udfordringer for BMW-køreren:

- Dækvalget var forkert, og det er jo en del af gamet. Jeg kunne ikke holde godt nok fast i underlaget, så det var udfordrende at køre bilen. I et stykke tid holdt jeg Johannes Graversen bag mig i håbet om at regnen ville falde, men han var mærkbart hurtigere, så jeg lod ham køre forbi.

Flere af de konkurrenter, som normalt kun ser Christian Siepmann og BMW'en bagfra, fik pludselig chancen for at overhale aarhusianeren, og det morede køreren i den - midlertidigt - langsommere bil:

- Det var tydeligt at flere af de andre blev helt tændt ved tanken om at overhale mig, og det var enormt sjovt at kæmpe for at holde dem bag mig! Det gav ikke den store pointhøst til mesterskabet, men det gav mig erfaring med at køre bilen når den for en gangs skyld ikke kører perfekt.


Christian fører S-GT-klassen i Sunoco Special Saloon Car
(Foto: Gripping Media)

Selvom føringen i det samlede mesterskab ikke længere er i Christians hænder, fører Risskov-køreren fortsat S-GT-klassen, og forspringet ned til Jørgen Hansen er vokset efter weekenden.

- Der er ikke noget som er sikkert endnu, og jeg håber da også at det hele først bliver afgjort til finalen. På den måde har vi alle noget at køre for, så publikum ikke vender skuffede hjem, griner Christian, som kan holde sommerferie efter en flot første halvdel af sæsonen.

- Lige nu må det gerne snart blive august måned, så vi kan komme til Jyllandsringen og køre Grand Prix Danmark! Vi har et nordisk mesterskab at afgøre, og efter løbet i Norge fører jeg mesterskabet i min klasse. Jeg har en plan om at den nordiske mester skal være dansk - og bosiddende i Risskov!

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 13/06/30 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her