Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Padborg Park forude

Special Saloon 
27/06/13 

Christian Siepmann er optimist efter succesweekenden på Rudskogen i Norge. Sunoco Special Saloon Car kører i weekenden på Padborg Park, og her håber aarhusianeren at gøre god figur.
 

BMW-køreren fra Risskov var blandt de absolutte topkørere i starten af måneden, da den hurtige racerklasse kørte på den nyrenoverede bane i Norge, og køreren glæder sig til at fortsætte de gode resultater på Padborg Park:


Christian Siepmann er klar efter succesen i Norge
(Foto: Gripping Media)

- Det var en fantastisk oplevelse at køre på Rudskogen, ikke mindst fordi jeg fik så gode resultater med hjem, fortæller Christian Siepmann.

- Nu gælder det Padborg Park, og jeg håber på at kunne fortsætte stilen dernede. Bilen kørte perfekt i Norge, og Peter Rasmussen har lavet en knivskarp opsætning til weekenden. Teamet har i hvert fald 100% styr på teknikken på bilen, så det er helt op til chaufføren at levere en toppræstation.


VHA Trim og Peter Rasmussen har sørget for endnu en vinderopsætning på den hurtige BMW
(Foto: Gripping Media)

Forud for weekendens løb nær den dansk-tyske grænse ligger Christian Siepmann i føring af det generelle Sunoco Special Saloon Car-mesterskab. Forspringet er på kun fire point ned til nummer to, så intet er endnu sikkert, og Siepmann må give den fragtmandsblå racer fuld gas for at kunne bevare føringen.

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 13/06/30 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her