Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

En racerweekend som delvis indfriede forventningerne for HM-Motorsport.

SuperCup 
25/06/13 

De 2 brødre Nicholai Eberhard og Martin V Jensen, havde en blandet weekend på Jyllandsringen den 16 og 17. Maj.
Martin startede med at sætte hurtigste tid i tidtagning. 1.5 sekundet hurtigere end nr. 2 Martin Andersen og Nicholai, som satte tredje hurtigste tid.
 

Da første heat skulle køres, var vejret til slicksdæk, men vi måtte skifte til regndæk, 2 minutter før vi skulle på banen, da regnen kom. Efter den første omgang styrtede regnen ned og Nicholai viste sine evner i regnen, og kørte en første plads i hus. Martin som kørte sit første løb i regnvejr, og kom ind på en flot anden plads.


(Foto: HM Motorsport)

Så Nicholai skulle starte som otte og Martin som Syver. Da starten gik, blev Martin påkørt bagfra, af Trols Trærup, og spandt rundt. Trols Trærup ramte derefter Martins forhjul og ophænget knækkede, og weekenden var desværre slut for Martin. På trods af ihærdige forsøg fra både mekanikere og racerkollegaer, lykkedes det ikke at fremskaffe de ødelagte dele til Martins bil.
Nicholai lavet nogle super flotte overhalinger og endte på en flot anden plads efter Martin Andersen.


(Foto: Motorsporten.dk)

3 Heat startede som første heat med regn. Nicholai skulle starte som Syver og fik lavet en masse overhandlinger og var oppe på en tredje plads, da han spandt i Point S kurven, og måtte starte med at kørere op igennem feltet igen. Nicholai endte på en syvende plads.


(Foto: HM Motorsport)

Samtidig med en våd og udfordrende racerweekend, mødte ca. 60 sponsorer for HM-Motorsports teamet op. Interessen og opbakningen var stor fra sponsorenes side, trods regnen til tider skyllede ned fra himlen. Den værste kulde og sult blev dæmpet med lune dæller, kartoffelsalat og diverse salater fra slagteren i Lystrup. Mekanikerne trodsede også det våde vejr, og ydede det ypperste i mekanikerteltet. Der blev i sidste minut skiftet fra slicksdæk til regnvejrsdæk.

Efter Weekenden fører Nicholai mesterskabet med 152 p, efterfuldt af Martin Andersen med 110 p og Martin V Jensen med 106 p.


(Foto: HM Motorsport)

Vi er nu gået i gang med, at forberede den sidste halvdel af sæsonen, som starter på Ring Djurs den 17. og 18. August . Vi kommer blandt andet med nye opdateringer på bilerne. Flere kører har fået godt fart i bilerne, så det kan kun blive en rigtige spændende afslutning på sæsonen.

HM-Motorsport
Temachef Ole Eberhard


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - SuperCup
  •