Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Weekenden blev bare bedre og bedre

DTC 
25/06/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMikkel C. Johansens første weekend i Auto-G DTC
I sidste weekend havde Mikkel C. Johansen sin debut i Auto-G DTC ved sommerløbet på FDM Jyllandsringen og det skulle vise sig at blive en god weekend.
 

Mikkel C. Johansen havde en del at være glad for allerede inden weekenden startede. FP Racing havde i samarbejde med brødrene Egebart kæmpet for at få bilen klar med alle de nye opdateringer til 2013 sæsonen.


Holdet der kæmpede længe inden weekenden startede.
(Foto: FP Racing)

”De har lavet en kæmpe indsats for at få bilen opdateret og køreklar. Den var først klar mandagen op til weekenden, så jeg kunne nå at teste lidt i den” fortalte Mikkel.

Weekenden startede med en fornuftig træning hvor Mikkel kunne sætte en tid der var til en plads som nummer ni, hvilket for en debutant er godtkendt, men det skulle vise sig at blive endnu bedre.


Træningen startede i den nye bil.
(Foto:Motorsporten.dk )

I tidtagningen gik det lidt bedre end under træningen. Mikkel pressede på for at sætte en tid som var god nok til at kunne komme med i Super Pole. På en super omgang fik Mikkel dog presset lidt for hårdt og endte i sandkassen. Men en syvende plads fik den unge Johansen med i Super Pole om søndagen.


I kvalifikationen gik Mikkel til den.
(Foto: Motorsporten.dk )

I Super Pole har man en omgang til at sætte tiden, så det kræver at chaufføren er fuldt koncentreret. Og Mikkel var koncentreret, så da Super pole var færdig stod der startplacering nummer 4 til første løb.


I Super Pole, skal man holde tungen lige i munden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Startplads nummer 4 er blandt de erfarne drenge oppe foran. Og det var der hvor Mikkel skulle starte første løb. Efter en kamp helt foran i feltet brugte Mikkel sin erfaring og hovedet, så han kunne holde sin placering og slutte sit første løb i Auto-G DTC som nummer fire.


Farten var der i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med de gode placeringer i Super Pole og første løb skulle den unge Johansen starte helt fremme i andet løb. Her ligger chancen for at hente ekstra point i den første løbs weekend.


Selv om der kom lidt regn i løb to, kunne Mikkel styre den nye racer rundt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da konkurrenterne i midten af løbet ramte hinanden og spandt rundt, samt fik en tidsstraf, var løbets slut resultat næsten for godt til at tro på. I sit andet løb i DTC sluttede Mikkel C. Johansen som nummer to - #2, et super flot resultat i Danmarks kongeklasse, i hans første løbsweekend.


Mikkel C. Johansen på podiet i første løbsweekend
(Foto: FP Racing)

Mikkel kan næsten ikke vente til til at komme i bilen igen og komme i gang med Grand Prix’et i slutningen af august.


Ny chauffør og teamchef med deres første pokal.
(Foto: FP Racing)

Det var en stolt og en smule overrasket teamchef, der modtog sin nye chauffør efter andet løb på FDM Jyllandsringen

FP-Racing - Mikkel C Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Team FP Racing
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - DTC
  •