Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - opdateret kl. 13.00

Le Mans 
23/06/13 

Le MansMed 2 timer tilbage af det 81. Le Mans ligger Audi teamet i front med Mr. Le Mans, Tom Kristensen. Det har været et meget krævende løb, hvor det har været naturens luner som har spillet en stor rolle for løbets udvikling
 

Den førende Audi #2 har skiftet kører for sidste gang og det er ikke overraskende Tom Kristensen der får muligheden for at tage den sidste tørn af årets Le Mans.

I LMP1 klassen har Toyota #7 med Lapierre bag rattet, måtte afstå tredjepladsen til Audi #3 med Oliver Jarvis, Jarvis klager stadig over generende vibrationer i bilen.

GTE Pro klassen har atter byttet rundt på placeringerne, de tre hurtigste ligger på omgangshøjde og sørger for at der er lagt op til en spændende afslutning.

Banen er atter blevet en blandet fornøjelse, da regnen igen har sat ind på en del af banen, første gang var det Porsche kurven som fik vand, og her hvor vi går ind til de sidste timer af løbet hænger der store sorte skyer over banen og de giver lidt vand hist og pist.

Stillingen kl. 13.00:
LMP1:
Audi #2, Toyota #8, Audi #3, Toyota #7
LMP2
Morgan-Nissan #35, Morgan-Nissan #24, Oreca-Nissan #26, Zytek-Nissan #42
GTE Pro:
Aston Martin #97, Porsche# 92, Porsche# 91
GTE Am:
Porsche #76, Ferrari #55, Ferrari #61, Porsche #77.

For de danske kørere betyder det at Tom Kristensen stadig ligger nummer 1, David Heinemeier Hansson ligger nummer 8 og nummer 2 i LMP2 klassen. Jan Magnussen ligger nummer 24 og nummer 7 i GTE Pro klassen.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •