Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - starten

Le Mans 
22/06/13 

Le MansDet var intense første 3 omgange
Det var ikke den bedste start for Audi #2. Allerede på første omgang mistede man førstepladsen til Audi #1 og ret kort inde på anden omgang røg andenpladsen til den ene af Toyota'erne.
Hvad værre er, er at den danske Aston Martin er ude af løbet efter 3 omgange. De eneste visuelle meldinger fra uheldet indikerer ikke ret meget andet end at bilen har haft meget voldsom kontakt med autoværnet.
 

I skrivende stund er løbet under afvikling under safety car. Det skyldes et meget alvorligt uheld der involveret den danske Aston Martin. Med Allan Simonsen som den startende kører i bilen, holder den stille ved indgangen til Mulsanne strækningen. Tilsyneladende er bilen skredet ud, årsag ukendt, og har været i et yderst kraftigt møde med autoværnet og er blevet kastet ind på banen igen.

Pt. er der ingen meldinger om Allan Simonsens tilstand, men vi håber alle det bedste for ham.

Inden da havde Audi #2 mistet 3 placering over 2 omgange. Først til søsterbilen Audi #1 og senere til begge Toyota racere.

David Heinemeier Hansson bilen er forsat nummer et i LMP2 klassen, mens Jan Magnussen Corvetten med Jan Magnussen er nummer 35 generelt og nummer 7 i GTE Pro klassen.

Seneste meldinger fra det franske er at AM #95 tilsyneladende er blevet ramt af en anden bil. Heldigvis forlyder det - uofficielt - at Allan Simonsen er ved bevisthed efter uheldet.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •