Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Held i uheld for Jesper Bisted og Heidi Knudsen

DM Rally 
19/06/13 

Jesper Bisted og hans co-driver Heidi Knudsen var uheldige at måtte udgå af Ecoteck Rally Himmerland, der var tredje afdeling af årets Danmarksmesterskab i rally. En knækket forbro på deres Suzuki Swift Maxi 1600 betød, at de måtte opgive den videre deltagelse i løbet midt under den tredje af de ti hastighedsprøver.
 

”Det var godt nok ærgerligt at udgå på den måde, men det heldige var, at vi opdagede skaden i tide, og at det ikke skete udover et hop,” siger Jesper Bisted.

”Første gang jeg kom ned til en by, hvor der var opsat en chikane, føltes det som en sivepunktering, og ved den næste chikane kunne jeg også mærke, at bilen var anderledes. Vi fortsatte, men det var helt umuligt at styre bilen, som kørte fra side til side. Hjulene stod helt skæve, og så var der ikke mere at gøre.”


Jesper Bisted og Heidi Knudsen lå på andenpladsen i deres klasse, da de måtte udgå

Jesper Bisted og Heidi Knudsen fik løftet bilen op på en dunkraft og kunne her konstatere, at man kunne rokke med dele af forhjulsophænget. Årsagen var en revne i rallybilens forbro.

”Vi har en teori om, at det kan være en følgeskade fra rallysprintet i Horsens, hvor vi ramte en kantsten med venstre side, for det er en svejsning, der har åbnet sig,” siger Jesper Bisted. ”Men heldigvis er det ikke den helt store reparation, der skal til. Vi skal blot have pillet forbroen af og svejset den sammen, og så er vi kørende igen.”

Der kommer dog til at gå et godt stykke tid, inden Jesper Bisted og Heidi Knudsen atter skal i aktion. Næste løb på programmet er nemlig det traditionsrige rallysprint i Fårvang i starten af august.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Hobro
  • 15/06/13 - Hobro - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: