Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Stor succes til Michael Markussen

Formel Ford - DK 
18/06/13 

- på Jyllandsringen
Formel Ford-køreren satte pole position og vandt alle tre løb i weekendens afdeling af mesterskabet på FDM Jyllandsringen. Teenageren er nu tilbage i mesterskabskampen.
 

Kolding-køreren var allerede efter træningen optimistisk, og med forreste placering på gridden til første løb var luften fyldt med spænding - på andenpladsen var den værste konkurrent, teamkammeraten Lasse Sørensen.


Michael pressede Aquila-raceren fuld ud
(Foto: Gripping Media)

Første løb blev kørt allerede lørdag eftermiddag, og Michael måtte gøre hvad han kunne for at holde teamkammeraten bag sig. De to har sæsonen igennem kørt hårdt, men fair, om placeringerne, til stor glæde for publikum. Michael holdt sin førsteplads i mål, og søndag fortsatte pokaljagten.

Igen i andet løb var Markussen fra Kolding forrest da løbet startede. Sådan blev resultatet også, selvom svenske Joakim Darbom gjorde sit for at ændre på resultatet:

- Joakim er en dygtig chauffør, og han fik held med at komme forbi efter et par omgange, men jeg fik kæmpet mig tilbage og lavet et lille hul ned til ham, fortæller Michael, som også startede forrest til sidste løb.


Sådan der! Tre sejre på stribe!
(Foto: Gripping Media)

Igen fik den svenske kører held med at komme forbi i starten, men Michael var hurtig til at komme tilbage i spidsen, og herefter måtte der arbejdes hårdt for at holde teamkammerat og konkurrent Lasse bag sig.

- Lasse havde fået virkelig god fart i bilen, og samtidig var banen utroligt lumsk, fortæller Michael. Banen startede med at være våd, så tørrede den op, og så blev den våd igen - og som forreste bil måtte jeg gætte på hvor det optimale bremsepunkt var.

Michael kunne køre i mål som weekendens store vinder med tre sejre, og Lasse Sørensens forspring er nu reduceret til 17 point. Det er Kolding-køreren naturligvis godt tilfreds med:

- Det har været en fantastisk weekend, og den bliver nok også svær at gentage, lyder det fra en storsmilende Michael Markussen.

- Niveauet er ekstra højt i klassen i år, og ét dårligt resultat kan gøre en enorm forskel. Nu havde Lasse lidt udfordringer denne gang, og pludselig er hans forspring nærmest væk. Jeg skal i hvert fald hjem og forberede mig intensivt til næste løb på Padborg Park, for det kunne da være rart at gå på sommerferie med en mesterskabsføring!


Glad? Det kan man godt sige...
(Foto: Gripping Media)

Løbet på Padborg Park køres den 29-30. juni sammen med blandt andet Danish Thundersport Championship og Special Saloon Car.

Michael Markussen
MichaelMarkussen.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Michael Markussen
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •