Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

En travl måneds pause

1600 Challenge 
15/06/13 

Nicolai Nielsen fik både en sejr og en bulet bil da han debuterede i 1600 Challenge i april måned.
Tiden frem til den kommende weekends race på FDM Jyllandsringen har ikke været kedelig for det unge talent fra Aabenraa.
 

- Der har været travlt! Vi har brugt en del tid på at få bilen rettet ud efter mødet med autoværnet på Ring Djursland, og så har jeg lige været i Holland for at køre et racerløb - på en tirsdag!


Lupoen er klar igen efter afkørslen på Ring Djursland
(Foto: Gripping Media)

Igennem motorsportsrådgiveren Tommy Schröter fik Nicolai forbindelse til en hollandsk løbsserie, som kører racerløb midt på ugen, og det var oplagt træning i at køre racerløb med de udfordringer, der opstår.

- Jeg kørte på Assen-banen i Mazda MaX5 Cup, hvor jeg kørte i Mazda MX5 mod en masse hollændere. Det var sjovt og utroligt lærerigt, fortæller Nicolai, som sluttede sit løb på en fjerdeplads.

- Det er jeg godt tilfreds med. Jeg kom for at lære, og det var første gang i en baghjulstrukket racerbil på en bane som jeg ikke kendte i forvejen. Jeg lærte en masse løbsteknik som jeg glæder mig til at få afprøvet på Jyllandsringen i weekenden.


Nicolai er sulten efter flere topplaceringer
(Foto: Gripping Media)

Den blå VW Lupo GTi er også klar til kamp igen, og selvom FDM Jyllandsringen er forholdsvis ny asfalt for Nicolai og AFL Motorsport, så er teenageren optimist:

- Vi har haft en testdag på banen, og jeg føler mig helt parat til at give den gas, så det må godt blive weekend nu! Min første heatsejr har givet mig blod på tanden, og selvom det ikke er førsteprioritet at vinde, så er det bestemt en god placering som jeg kommer efter.

AFL Motorsport / Nicolai Nielsen

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - 1600 Challenge - DM
  •