Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Møller Madsen kører Yokohama Super Cup på FDM Jyllandsringen

SuperCup 
14/06/13 

Den fynske VW Scirocco R Cup-kører deltager i Super Cup-klassen med en VW Polo GTi i denne weekend.
 

Som ekstra træning mellem løbene i den hårde, tyske racerklasse deltager Nicolaj Møller Madsen i udvalgte løb i den danske Yokohama Super Cup. Det er god træning - og en oplagt mulighed for at give sponsorer og samarbejdspartnere en på opleveren:

- Der er en række dygtige erhvervsfolk som bakker mig op i mine drømme og ambitioner, og de danske løb gør det mere overskueligt for dem at komme ud og se på racerløb uden at skulle bruge en masse tid på transport, siger Nicolaj Møller Madsen, som allerede efter få løb i VW Scirocco R Cup har fået pæne resultater med hjem:

- Vi har kørt to løb indtil videre, og pt. er jeg på femtepladsen i mesterskabet og i Junior-mesterskabet er jeg helt oppe på andenpladsen - så jeg kan kun være godt tilfreds, lyder det fra en storsmilende Nicolaj Møller Madsen, der dog aldrig har kørt på FDM Jyllandsringen i VW Polo-raceren før.


Nicolaj Møller Madsen tager imod sponsorer og gæster fra Børnedagen i weekenden
(Foto: Gripping Media)

Det er selvfølgelig ikke kun sponsorer og udvalgte gæster, som i weekenden kan komme tæt på det fynske motorsportstalent; Nicolaj håber at mange kommer forbi hans plads i ryttergården til en snak om motorsport og vejen mod en professionel karriere.

- Jeg får også besøg af 20 børn og unge fra velgørenhedsorganisationen Børnedagen, som kommer for at få en ordentlig én på opleveren. Det er fedt at kunne gøre noget for andre en gang imellem!


Den hurtige VW Polo GTi har fået et nyt design inden FDM Jyllandsringen
(Foto: Gripping Media)

Nicolaj Møller Madsen
www.nicolaj.eu

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - SuperCup
  •