Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Skifter boksehandskerne ud med kørerhandsker

Yokohama
SuperCup 

14/06/13 
Yokohama

Mikkel K Sørensen skifter boksehandskerne ud med kørerhandsker til Juniløbet på Jyllandsringen! Den 21 årige Nordjyde der er Dansk mester i kampsporten MMA, får comeback i motorsport, når han til juniløbet stiller til start i Yokohama Super cup. Han overtager en Seat Leon fra Per Sørensen, som vil være teamchef til løbet.
 

Mikkel kørte to løb i 2011, i Seaten , og udtaler at han glæder sig til igen at side i en racer!
- Siden jeg kørte den sidst, er der lavet en del om på bilen, bl.a. er den tilpasset det nye Supercup reglement med 220 hk fremfor de 150 hk den havde da vi kørte i gr.n 2000.


Nr 54 til Åbningsløbet

Jeg har haft en testdag i bilen, og alt fungerer rigtigt godt, dog lidt gear problemer men de skulle være rettet. Jeg ved ikke hvor vi vil ligge i feltet - der er rigtigt mange gode kørere med i cuppen, men jeg vil gerne vise overfor teamet og deres sponsor, at de har valgt rigtigt, ved at give mig chancen til det løb.


Per Sørensen på Padborg Park

Efter 2011, hvor jeg kørte to løb i gr N og to løb i Formel Ford, var vi meget tæt på at have opbakning til en fuld sæson i Formel Ford. Men desværre gik det ikke, og jeg valgte derfor at satse på min uddannelse til maskiningeniør og dyrke MMA i fritiden.

Nu har jeg så fået muligheden igen og vil jeg give max gas. Jeg håber på en placering mellem de 5 første!
Går det som det skal, vil vi arbejde på at jeg kører resten af løbene i år og gerne en fuld sæson i 2014.

P.S Racing.


Læs mere om:
  • Mikkel K. Sørensen
  • Per Sørensen
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: