Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen ser frem til sommer-løbet på Jyllandsringen

DTC 
14/06/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfter et kort visit på bybanen ved Classsic Race Aarhus vender Danish Thundersport Championship igen tilbage til racerbanens velkendte kulisse. I weekenden 15.-16. juni køres tredje afdeling i Auto-G DTC og 18-årige Nicki Petersen er opsat på, at fastholde sin position i mesterskabsstillingen, hvor den unge klasse-debutant øjeblikkeligt indtager sjette plads.
 

Nicki Petersens racer var ved flere lejligheder i tæt nærkontakt med konkurrenterne ved løbene i Aarhus. Efter påkørsel fra en konkurrent var Nicki Petersen sågar en tur i betonmuren, men det var ikke mere alvorligt end, at løbet kunne køres færdigt. De medfølgende ridser og skrammer er efterfølgende repareret på den blå og hvide Ford Mustang. Selv mener Nicki Petersen, at den tætte kontakt og de vanskelige baneforhold i Aarhus, har været yderst givende for ham som kører.


(Foto: Dennerphoto.dk)

”Jeg har det fantastisk i min Mustang. Vi er virkelig ved at finde en fælles rytme og for hver meter racerløb vi kører, bliver jeg mere dus med bilen,” fortæller Nicki Petersen, inden han ser fremad mod sommer-løbet på FDM Jyllandsringen.

”Vi har testet to gange på Jyllandsringen, da det bliver første gang i sæsonen, vi kører der. Første test var en regulær katastrofe, hvor flere uforudsete fejl meldte sin pludselig tilstedeværelse. Heldigvis er det netop derfor, vi tester, så frem til anden testdag var min Mustang-racer igen i topform. Det gav en opløftende testdag, hvor vi fik indsamlet værdifuld data frem mod weekendens to løb.”

Nicki Petersen ser frem til igen at skulle duellerer på FDM Jyllandsringen. En racerbane han kender særdeles godt fra andre danske klasser, og som af mange hyldes for sine gode overhalingsmuligheder, og svingende forløb.

”Det er ambitiøst, men det er stadig min målsætning at komme i top fem. Det kræver benhårdt arbejde fra alle i teamet, og ikke mindst jeg selv, så vi går fokuseret til opgave hos Elgaard Motorsport, hvor jeg kører,” slutter Nicki Petersen.


(Foto: Dennerphoto.dk)

Stillingen:
Nicki Petersen er samlet nummer seks i Auto-G DTC mesterskabet, der føres af sidste års vinder Jan Magnussen. Tredje afdeling i Auto-G DTC køres på FDM Jyllandsringen i weekenden 15. og 16. juni.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - DTC
  •