Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Endnu et nyt team ruller ud i Auto-G DTC feltet

DTC 
13/06/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår FDM Jyllandsringen lægger asfalt til tredje afdeling i Danish Thundersport Championship i weekenden 15. og 16. juni vil den omfattende startliste tælle ikke ét, men to, debuterende teams.
 

Foruden FP Racing, der i forrige uge meldte sin deltagelse med Mikkel C. Johansen som racerpilot, vil Team Rudetoning.dk indsætte en mathvid Camaro-racer i det 16-bils store Auto-G DTC felt, der foreløbigt er tilmeldt juni-løbet på den midtjyske racerbane. Team Rudetoning.dk, der har base ved virksomhedens hovedkontor på Amager, er et ubeskrevet tændrør i dansk motorsport, men konkurrenterne skal nu ikke forvente at der hverken er gnist eller tænding bag indsatsen.


Team Rudetoning.dk hedder endnu et nyt dansk team i Auto-G DTC og de debuterer i juni-løbet på Jyllandsringen

”Jeg har en passion for amerikanske muskelbiler med en stor og saftig V8-motor under kølerhjelmen,” fortæller den nybagte teamejer Marcus Walther, ejer af Rudetoning.dk.

”Derfor har jeg naturligvis luret på Danish Thundersport Championship, hvor konceptet med et silhuet karrosseri baseret på en amerikaner, kombineret med rå motorkraft, rammer alle de rigtige sanser.”

Marcus Walther har ikke personligt, den store erfaring med motorsport, det har til gengæld teamets chauffør Carsten Diemer, dog lige med den chikane at Carsten Diemer har tilbragt det meste af sin foreløbige racerkarriere siddende overskrævs på en motorcykel i Road Racing. Det afskrækker dog hverken det debuterende team, eller køreren, der ser frem til deres indtrædelse i Dansk motorsport fine selskab i weekenden.


Team-ejer Marcus Walther sammen med Auto-G DTC-debutant Carsten Diemer

”Vi er spændte frem mod weekenden, hvor vi ved, der venter en svær, men spændende opgave. Stort set alt er nyt for os, og sæsonen er også i gang, men hele bemandingen bag Team Rudetoning.dk, og ikke mindst vores racerkører, glæder sig til at vise de mange tilskuere vores #34 Camaro-racer. Vi tager 2013-sæsonen som et læreår, hvor erfaringer og knowhow skal indsamles, men det er ikke ensbetydende med, at vi blot stiller os tilfredse med at være agterlanterne. Carsten (Diemer, red.) er yderst opsat på at gøre en god figur – og vi er alle klar til at bakke ham op”, slutter Marcus Walther.


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - DTC
  •