Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Nymark fik point mens bilen stod stille

Legends Cup 
13/06/13 

Legends Car CupEfter Nymark Racing fik ret i en klage over den dom, som Frederik Nymark fik ved åbningsløbet på Ring Djursland, ser man nu frem mod sommerløbet på FDM Jyllandsringen og Legend Cup mesterskabet.
 

Nymark Racing fik ret i en klage over den dom som Frederik Nymark fik ved åbningsløbet på Ring Djursland. Det betyder at den unge racerkører har fået de point tilbage som han fik frataget. Det betyder at Frede er oppe på tredje pladsen i mesterskabet.


Frederik Nymark hentede mange point ved CRAA og vil forsøge at hente flere på Jyllandsringen
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu ser team og kører frem mod næste løb på FDM Jyllandsringen i denne weekend. Frederik Nymark glæder sig meget til at komme i bilen igen og få kørt flere point ind til mesterskabet.

”Det er klart at det giver mig ekstra motivation at vinde klagesagen og nu vil jeg køre klogt og samle så mange point sammen som muligt, for nu kører vi jo om mesterskabet” siger den unge mekaniker lærling.

Nymarks Racings anden bil vil i weekenden have ny chauffør bag rattet. Morten Buus er navnet på den nye kører, selv om Morten dog ikke er helt ny på en racerbane. Morten Buus har kørt to hele sæsoner i Danish Endurance Championship i en Renault Clio.

Morten Buus glæder sig meget til på prøve kræfter med en Legend bil, men er en smule betænkelig ved at han kun når ti minutters træning inden tidtagningen.


Det er kun 14 dage siden Morten Buus kørte på Jyllandsringen i en baghjulstrækker
(Foto: Motorsporten.dk)

Morten har dog noget erfaring med en baghjulstrukken bil da han sidste år deltog i tre løb i Peugeot Spider Cuppen. Sidste gang han sad i den bil var for fjorten dage siden til DEC løbet på netop Jyllandsringen, hvor bilen desværre udgik med en teknisk defekt.

Udover en ny chauffør hos Nymark Racing, vil gæster og sponsorer også kunne hilse på en anden gæst. Denne weekend vil teltet hos teamet blive udvidet, så der bliver plads til endnu en bil. Udover Anders Eriksen vil også unge Kevin Verner nemlig være at finde under teltdugen hos teamet.

Det må siges at sponsorer, gæster, venner og fans får noget at kigge på når de lægger vejen forbi pitten og Nymark Racing teltet. Som altid glæder teamet sig til at hilse på dem alle og svare på spørgsmål om de små og hurtige biler.

Nymark Racing

Selch


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  •