Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kim, Line og Maxien i ilden igen!

DM Rally 
13/06/13 

Den kommende weekend køres 3. afdeling af DM i rally, hvor Slagelse-teamet Kim Madsen/Line Lykke Jensen skal forsøge at hale ind på 1. pladsen i deres klasse. Rally Himmerland har base på havnen i Hobro, og undervejs skal der bl.a. køres hastighedsprøver på Rallycross-banen i Nysum. Bilen er siden sidst gennemgået fra A-Z, så den iltre 306 Maxi er i topform.
 

Point skal der til
"Når alle løb er tællende, er point i hvert løb af stor betydning. Vi ligger p.t. på en 2. plads i DM, og den placering ser jeg da gerne forbedret. Ihvertfald må afstanden op til 1. pladsen efter weekenden, gerne være mindre end den er nu. Men som kampen er i klassen, er der ingen af os i toppen som har råd til at miste for mange point. Derfor gælder det om at køre både hurtigt og kontrolleret", udtaler Kim Madsen.


Kim Madsen og Line Lykke håber at følge succesen fra Juelsminde op i Hobro i den kommende weekend

Kampen blandt 2-hjulstrækkerne fortsætter
Ved sidste løb i Juelsminde var tempoet blandt de tunede 2-hjulstrukne biler så hurtigt, at på et tidspunkt lå både Kim Madsen, Morten Karl og Kenneth Madsen alle i top-5. "Der er ingen tvivl om at vi igen vil få en hård dyst med Morten og Kenneth, men det er også det der gør det sjovt, både for os selv, tilskuerne og medierne, at vi netop har den tætte kamp i toppen af klassen. At vi samtidig kan drille de 4-hjulstrukne biler lidt, gør jo bestemt heller ikke noget", smiler Kim.

Følg med live eller på nettet
Kim Madsen Motorsport håber på at se rigtig mange rallyfans i Hobro, og vi tør godt love at der igen bliver masser af action at kigge på. De fans som ønsker at følge med online, opfordrer vi til at "like" os på facebook under facebook.com/kimmadsenmotorsport. Her opdaterer vi løbende med seneste nyt fra teamet under løbet. Resultaterne fra Rally Himmerland kan også følges direkte på www.rallyresult.dk.

Kim Madsen Motorsport
Henrik Bülow Andersen


Læs mere om:
  • Kim Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Hobro
  • 15/06/13 - Hobro - DM Rally - DASU mesterskab
  •