Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Citroën DS3 Cup

Så rykker det!

Citroën DS3 Cup 
13/06/13 

Team Point-S Silkeborg - Madbull Racing har fundet farten i både teamets Citroën DS3 Cup-racer - og så sandelig også i køreren.
 

Efter en hård start på 2013-sæsonen har Kim Lund og teamet fundet farten i den gule Citroën, og i weekendens løb på norske Rudskogen var der da også pokaler på menuen. I tidtagningen måtte Kim kun se sig slået af den unge mesterskabsførende Niklas Dall Knudsen, som hele sæsonen har indtaget de øverste trin på podiet. En teknikalitet betød dog at Kim Lund kunne starte i pole position ved lørdagens løb.


Nu fungerer både bil og kører!
(Foto: Gripping Media)

Første løb på den nybyggede norske bane blev da også en god oplevelse for teamet, som har været grueligt meget igennem i den første halvdel af sæsonen. Kim kom godt fra start, og selvom Dall Knudsen sidst i løbet fik held til at komme forbi den gule Citroën, var det en noget tilfreds Kim, som modtog pokalen for andenpladsen.

- Jeg er glad, selvfølgelig er jeg det. Det har været et par hårde måneder, og nu har vi bevist at både teamet og bilen faktisk fungerer efter hensigten. Niklas (Dall Knudsen, red.) er bare en rigtigt dygtig racerkører som ikke er let at slå ud af kurs, så jeg synes at vi kan være tilfredse!


Kim Lund er tilbage i toppen af feltet
(Foto: Gripping Media)

Andet heat blev kørt søndag formiddag under en bagende sol, og fra femtepladsen var det ikke lige til at køre sig i front:

- DS3 Cup er blevet en ret skarp klasse, hvor der er nogle kørere som ved hvordan man skal køre på en racerbane, og så er det ikke bare lige at komme forbi mere. Samtidig mangler vi lidt power når det går ligeud, så sommerpausen kommer til at gå med at skille alting ad og samle det igen. Det har vi gjort en del gange nu, så vi er i træning!


Turen til Rudskogen var en god oplevelse
(Foto: Gripping Media)

Der er stadigvæk lang vej til toppen af pointstillingen, men det kommer de sidste to løbsweekender ikke til at bære præg af:

- Vi skal ud og give den gas! Måske er mesterskabet ikke indenfor rækkevidde, men jeg vil også hellere køre for at vinde hvert eneste løb, siger Kim Lund, som kommer i aktion næste gang ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen den 24-25. august.

Team Point-S Silkeborg Madbull Racing
www.madbull.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/13 - Rudskogen Motorsenter - Citroën DS3 Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS