Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Brødrene er klar

SuperCup 
12/06/13 

De 2 brødre Nicholai Eberhard og Martin V Jensen, som ligger 1 og 3 i mesterskabet, er ved at være klar til weekenden på Jyllandsringen.
Vi har fået lavet et nyt set-up på undervogne, da vi havde et problem med at få vores dæk til at holde over distancen, vi fik teste det nye set-up på Jyllandsringen i torsdags, men bilerne kørte ikke som forventet, så vi måtte starte på ny med at udskift nogle komponenter i og lave et nyt set-up.
 

Vi laver en sidste test på Jyllandsringen Onsdag, så håber vi at problemet er løst.

Målet i weekenden er at Nicholai og Martin skal få så mange point som mulig og helst udbygge føringen, Nicholai skal godt nok have 60kg succesballast i, men det havde han også på Padborg Park, og alligevel kunne hente en førsteplads hjem, så mon ikke det nok skal lykkes.


(Foto: HM-Motorsport)

Der bliver også en travl Weekend i ryttergården, der kommer ca 60 sponsor, som skal have lidt godt at spise og drikke, så er det op til Nicholai og Martin med at give dem en god oplevelse.

Det bliver en rigtig super Weekend for Yokohama SuperCup, der er 21 biler tilmeldt til start, og med Michael Outzen som gæstekører i en Citroen DS3 racer er der lagt op til rigtig herrerace i weekenden.


(Foto: HM-Motorsport)

Med venlig hilsen
HM-motorsport
Ole Eberhard


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - SuperCup
  •