Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mercedes og Pirelli i retten 20. juni

Formel 1 
11/06/13 

FIA har sat dato for høring i test-balladen
Så kom datoen - efter flere ugers skriveri er FIA klar til at gennemføre en høring af Mercedes GP og Pirelli omkring deres hemmelige test i Barcelona for mindre end en måned siden.
 

Testen blev gennemført udenfor de normale aftaler, hvor der er testforbud i løbet af sæsonen. Pirelli havde "inviteret" til testen og Mercedes var efter sigende de første der bød sig til - noget som de øvrige teams dog ikke er enige i. Red Bull Racing og Ferrari har protesteret over testen i forbindelse med Grand Prix'et i Monaco, og det kan få betydning for udfaldet af det løb, og eventuelt give Mercedes en straf.

Der bliver dog også kigget med interesse på hvilken rolle Pirelli har haft. De er ene-leverandør til Formel 1 og det ender næppe med at FIA vurderer at de har fået en fordel, så staffen der bliver givet til dem bliver også ganske interessant.

Om ikke andet har alle parter god mulighed for at få en tur til Paris, og så kan de jo meget passende booke hotellet et par dage mere og tage til Le Mans.

Benji

Læs mere om:
  • Mercedes GP
  •