Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

DTC Race-bussen er klar

DTC 
12/06/13 

DTC - Danish Thundersport Championship- til at bringe fans til Jyllandsringen for kun kr. 349,-
Raceclub & organisationen, De Glade Ugler, tilbyder eksklusive fan-busrejser og komplette fan-pakker med start fra København og stop flere steder på Sjælland og Fyn.
Overskuddet går til udsatte børn i Danmark.
 

Raceclub.dk, organisationen, De Glade Ugler, Dennis Lind og Jan Magnussen fan-klubber er arkitekterne bag konceptet. Michael Dahl, der er formand for den velgørende organisation ”De Glade Ugler”, sikrer at midlerne går til til velgørende formål for børn og unge i Roskilde og omegn. (Læs racer aktiviteter :-)

Racebussen kører første gang i forbindelse med juni-løbet på FDM Jyllandsringen søndag den 16. Juni. Prisen for busturen t/r er kun 349 kroner, og der tilbydes samtidig en udvidet pakke til 699 kroner, hvor der foruden busturen er inkluderet indgang og tribune samt en menu i Wurstwunders Biergarten området.

Overskuddet for salget af billetter går ubeskåret til velgørenhed via organisationen ”De Glade Ugler” og idémændene bag den nye fan-ekspres håber desuden, at kunne fylde tribunerne med dedikerede motorsportsfans, der medvirker til at skabe en fantastisk stemning.

Billetter købes online:
https://raceclub.safeticket.dk/events/6181-DTC_Fan-Rejser_fra_Sjaelland/

"Racing is life. Anything before or after is just waiting."

De glade ugler, Dennis Lind, Magnussen og Raceclub


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 16/06/13 - Jyllandsringen - DTC
  •