Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Citroën DS3 Cup

Knusende mesterkørsel på Rudskogen i Citroën DS3 Cup

Citroën DS3 Cup 
11/06/13 

Den danske serie var kørt til Norges største racerbane, Rudskogen, godt 80 km syd for Oslo. I bragende solskin sønderknuste den førende i den danske Citröen DS3 Cup, Niklas Dall Knudsen, enhver modstand i weekendens to heat.
 

Niklas satte bedste tid under tidskørslen på den naturskønne, men hårdkogte racerbane, men startede alligevel bagest i første heat på grund af en teknisk straf. Der gik dog kun få omgange før mesterskabskandidaten som vanligt førte et tæt og hårdt kæmpende felt an. Godt 15 minutter senere, under højlydt skrålen fra den entusiastiske norske banespeaker, passerede Niklas det ternede flag, knap 10 sekunder foran Kim Lund, der således fortsatte de gode takter fra Sturup Raceway. På podiets nederste trin stod Ralf Nilsson, en af de to faste svenske kørere i den danske serie, og det var hans første podieplacering i denne sæson.

I andet heat udstillede Niklas igen bagenden af hans Citröen DS3-racer til resten af feltet. Efter den hurtige sønderjyde krydsede målstregen, gik der i andet heat hele 20 sekunder før flagposten igen måtte svinge målflaget. Men denne gang var det Claus Donnerstag, der med en føring på få tiendedele foran Kim Lund, sluttede på anden pladsen.

Niklas Dall Knudsen benyttede weekenden på Fjeldet til at udbygge hans føring i mesterskabet, men med to afdelinger tilbage i årets Citröen DS3 Cup er det endnu for tidligt at kåre en mester. Citröen DS3 Cuppen kører næste gang til det store Grand Prix på Jyllands Ringen den 23-25. august.

Ellen Nørregaard
Informationschef
Citroën Danmark A/S

Læs mere om:
  • Niklas Dall Knudsen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/13 - Rudskogen Motorsenter - Citroën DS3 Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS