Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Suveræn weekend på udebane

Special Saloon 
12/06/13 

Christian Siepmann har svært ved at få armene ned efter en fantastisk oplevelse på norske Rudskogen. Aarhusianeren fører det nordiske mesterskab i Special Saloon Car.
 

Det er altid spændende at komme til en ny racerbane og prøve kræfter med fremmed asfalt og nye konkurrenter. Især de norske af slagsen, som stillede til start med flotte og eksotiske racerbiler.

For Christian var fredagens første omgange på banen en blandet oplevelse, som gik fra halvvejs panik til fuldblodet fornøjelse:

- Da jeg kørte de første omgange på banen, syntes jeg slet ikke at det gik. Jeg kunne ikke finde de rigtige linier igennem svingene, og det hele virkede forkert. Heldigvis rettede det sig inden fredagens testkørsler var slut, og til sidst nød jeg virkelig banen.


Porsche, Ferrari - de måtte alle se den fragtmandsblå BMW bagfra
(Foto: Gripping Media)

Der var da heller ingen tvivl om at kombinationen Siepmann/Rudskogen var en succes, da Christian i tidtagningen var næsthurtigste bil, kun overgået af den lokale kører, Christer Gislerud. Den gode kvalifikation blev fulgt op med to andenpladser og en femteplads i det generelle klassement - og tre førstepladser i S-GT-klassen.

- Det var rigtigt godt racerløb, vi fik kørt derude! Gisleruds bil og talent er i en verden for sig selv, så jeg er meget tilfreds med at have holdt et par fabriksbyggede Ferrari'er bag mig og lavet så mange point i både det danske og det nordiske mesterskab.

- Selvom vi har haft lidt udfordringer med både generator og ABS-systemet, så har mekanikerne været helt skarpe og fået udbedret fejlene, og samtidig sørgede de for et helt perfekt setup til bilen, så vi har været med hvor det er allersjovest.


Rudskogen var en bane lige efter Christian Siepmanns smag
(Foto: Gripping Media)

Det nordiske mesterskab består i år af to afdelinger, hvor den næste køres ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Her håber Christian Siepmann at hans fragtmandsblå BMW E92 M3 GT2 kan sætte de norske konkurrenter på plads endnu en gang:

- Ja, det kunne da være sjovt at blive nordisk mester i år, så vi skal være i absolut topform når vi kommer på Jyllandsringen!


Siepmann fører det nordiske SSC-mesterskab
(Foto: Gripping Media)

Inden næste landskamp gælder det Padborg Park den sidste weekend i juni. Her skal de flotte placeringer i Sunoco SSC-mesterskabet forsvares.

CS Racing
www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/13 - Rudskogen Motorsenter - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her