Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

Rebellion var "best of the rest" i LMP1

Le Mans
testdag 

12/06/13 

Le MansLe Mans testdagen, var en vigtig dag for Rebellion racing. Teamet har forberedt sig grundigt hele foråret og kørt rigtig mange løb, og det betyder også at de er "best of the rest" i LMP1 klassen. De har fortsat ikke en chance på en tør bane, mod hybrid bilerne.
 

Det schweiziske team der kører med en Toyota V8 benzin motor, kørte som altid rigtig hurtig med deres Lola B12/60 Coupe, også selvom vejret drillede lidt.

Teamet tager dog hjem med en følelse af at det har været en god dag, med et godt udbytte. Teamets 6 kørere er, Neel Jani, Nicolas Prost, Nick Heidfeld der kører bilen med nummer12 og Andrea Belicchi, Mathias Beche, Cong Fu Cheng der kører bilen med nummer 13.

De kørte tilsammen 142 omgange (1.935 km) for at teste årets Le Mans aerodynamik pakke, og teamet har fået værdifulde data med hjem.

Teamet er taget hjem for at gøre de sidste forberedelser. Le Mans ugen starter på søndag, med teknisk kontrol.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Rebellion Racing
  • Le Mans
  • 09/06/13 - Le Mans - Le Mans testdag
  •