Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

En hård dag for Toyota racing

Le Mans
testdag 

10/06/13 

Le MansTOYOTA Racing var som alle andre kommende deltagere til 24 timers løbet på Le Mans, tilstede på Circuit de la Sarthe søndag, for at køre den officielle testdag.
 

Toyota stillede op med to 2013-udgaver af TS030 HYBRID og det store mål med dagens test var at køre lange stints med den nye bil. Da dagen var slut havde de to biler kørt 80 omgange hver, hvilket betyder at de tilsammen har kørt 2.276 kilometer.


Toyota TS030
(Foto: Toyota Motorsport)

Toyota nummer 7 med Alex Wurz, Nicolas Lapierre og Kazuki Nakajima arbejdede dagen igennem med flere forskellige aerodynamiske set-ups, for at finde den perfekte balance imellem high-speed på langsiden, og optimal vejgreb i svingene.

Toyota nummer 8 med Anthony Davidson, Sébastien Buemi og Stéphane Sarrazin testede dagen igennem forskellige dæktyper og compounds, og hertil generel opsætning af bilen. Denne del af testen fik en lidt anden form end forventet, fordi vejret viste sig fra den våde side.


Toyota TS030
(Foto: Toyota Motorsport)

Toyota er dog godt klar over at de ikke har den helt samme speed som Audi, og derfor skal der arbejdes hårdt i den kommende uge, inden teknisk kontrol starter på søndag.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 09/06/13 - Le Mans - Le Mans testdag
  •