Dobbelt sejr til BMW og Pixum Team Schubert

ADAC GT
Masters

09/06/13

ved 6. runde af ADAC GT Masters på Sachsenring
Efter et nervepirrende løb kunne Pixum Team Schubert tage en dobbelt sejr, med vinderen Max Sandritter og Jens Klingmann, og en andenplads til Claudia Hürtgen og Jörg Baumann. Den sidste plads på podiet blev taget af Christoffer Mies og Rene Rast. Christina Nielsen var uheldig og måtte udgå.

På grund af kraftig regn og tordenvejr blev løbet startet med 15 minutters forsinkelse, og ændrede betingelser for alle deltagere. Hvor banen var fuldstændig tør ved løbet i går, startede de 28 biler søndagens løb på en meget våd bane.

Starten af løbet
(Foto: Natascha Theisen)

Direkte fra starten var Baumann / Hürtgen i stand til at tage føringen - og sætte deres BMW Z4 GT3 i front - fulgt af Sandritter og Klingmann. Efter pit stop blev positionerne i front ændret og vi så nu Max Sandritter og Jens Klingmann i front hvilket de også var efter en times spændende løb.

I lang tid troede man at tredje pladsen i løbet var bestemt til Christian Engelhardt og Nicolas Armindo. Men kort før slutningen af løbet, besluttede løbsstewards, at Christian Engelhardt skulle have en tidsstraf for at have kørt for hurtigt under et gult flag. Med denne beslutning, forsvandt podiepladsen for Team GW-Schütze. Og det var nu Team Prosperia C. Abt med Christoffer Mies og René Rast der fik den tredje plads på podiet.

Vinderbilen krydser målstregen

Heldet var ikke med Christina Nielsen ved det andet løb. Selve starten - kørt af Marco Seefried - gik godt, og Team Nielsen / Seefried kunne køre sig frem til en 13. position. Fordi sporet blev tørrere og tørrere, fik de problemer med dækkene. Da Christina Nielsen overtog bilen, lå de på en 22. position og Christina kørte dem op til en 20. plads, før hun lavede en lille fejl og røg ud i gruset. Desværre betød det at løbet var ovre for hende.