Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Klar sejr til Rene Rast og Christoffer Mies

ADAC GT
Masters 

08/06/13 

Podieplads til Christina Nielsen
28 biler tog udfordringen i 5. runde i ADAC GT Masters op i weekendens første løb lørdag. Efter en time og 43 omgange blev det til en absolut klar sejr til Rene Rast og Christoffer Mies i deres Audi R8 LMS fra Prosperia C. Abt teamet.
Danskeren Christina Nielsen sluttede sit race igen med en andenplads i Gentlemen-Challenge klassen på podiet.
 

Prosperia C. Abt Team og René Rast og Christoffer Mies fik i denne weekendens første løb en start som var mere end perfekt. Direkte fra starten kunne René Rast forsvare sin position. Også Porsche 911 GT3 bilen fra Team GW-Schütz med Christian Engelhard og Nicolas Armindo og den tredje placerede fra kvalifikationen, én BMW Z4 GT3 med Max Sandritter og Jürgen Klingmann kunne holde deres positioner i den del af løbet, inden de obligatoriske pitstops begyndte .


Top 3 i første løb
(Foto: Natascha Theisen)

Heller ikke efter pit stoppene blev der ændret på rækkefølgen. I de sidste par minutter forsøgte Christian Engelhardt sig stadig at komme tættere på den førende, men det lykkedes ikke. Således endte løb 1 i samme rækkefølge, som det blev startet - med en sejr til Ras og Mies.


Christina Nielsen og Marco Seefried
(Foto: Natascha Theisen)

Christina Nielsen, som denne gang startede sammen med Marco Seefried, fordi hendes normale medkører i denne serie, Allan Simonsen, er med ved testen forud for Le Mans 24 timers løbet om 2 uger, begyndt løbet fra 25. position. Desværre fik hun ikke en perfekt start. Alligevel kæmpede hun og også Marco Seefried hårdt. Så da løbet var færdig sluttede de på 17. position i almindelighed og på en andenplads i "Gentlemen-Challenge". Med denne position Christina Nielsen er stadig i spidsen for denne klasse.


Christina Nielsen og Marco Seefried på podiet
(Foto: Natascha Theisen)

Runde 6 af 2013 sæsonen på ADAC GT Masters vil blive startet i morgen ved middagstid. Den unge dansker, og hendes tyske medkører vil starte her fra d. 22. position - En ny chance for en plads på podiet.


Christina Nielsen og Marco Seefried i Farnbacher bilen
(Foto: Natascha Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Sachsenring
  • 09/06/13 - Sachsenring - ADAC GT Masters
  •