Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Veiby og Outzen laver gummi om til penge

Diverse 
07/06/13 

I den kommende weekend skal den eksoteriske forretningsmand, Mads Peter Veiby og racerkøreren Michael Outzen, køre penge ind til Børnecancerfonden. Mads har valgt at sætte to meget eksotiske biler til rådighed, nemlig henholdsvis en Porsche Carrera GT og en Maserati Grand Tourismo.
 

Disse biler kan almindelige dansker få lov til at opleve og sidde ved siden af imens de to herrer balancere dem rundt på Jyllandsringen. Dette koster et mindre beløb så til gengæld til det gode formål, Børnecancerfonden. Mads har tidligere kørt mange besøgende rundt på Jyllandsringen til lignende events og kender alle yderpunkter på begge biler.

Michael Outzen har netop overstået et 4 timer løb sammen med AD Racings to kører Niels Nyboe og Ole Klitgaard, hvor de blev nummer to.

”Jeg fik godt nok lidt ondt i min højre hånd da jeg kom hjem og studsede lidt over hvad det kunne være, men efter jeg kom til at regne på det fandt jeg ud af det nok måtte være de 2400 gearskift jeg nåede at lave i mit stint”. Kom det fra den altid glade fynbo.

Arrangementet finder sted Lørdag den 8/6 på Jyllandsringen

Daniel Sandal
Michael Outzen Racing


Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Michael Outzen
  •