Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel kører vigtigt mesterskabsløb i Norge

Special Saloon 
08/06/13 

DK Motorsport skal for første gang til start i broderlandet mod nord
Det bliver noget af en udfordring, DK MOTORSPORTs Martin Vedel Mortensen står overfor, når han den 8.-9. juni skal deltage i anden afdeling af det danske Special Saloon Car-mesterskab. Det bliver nemlig ikke på en af de hjemlige baner, at han skal i aktion, men derimod på Rudskogen Motorsenter i nærheden af Oslo.
 

”Det er en ny bane for mig, men det er det vist også for de fleste af mine konkurrenter. Men løbet i Norge er dobbelt så vigtigt som alle de andre løb i år, for det udløser nemlig dobbelte point til mesterskabet,” siger Martin Vedel Mortensen.


Martin Vedel skal til Norge midt mellem to eksaminer

Fredagen før løbet er der arrangeret fri træning for deltagerne, men den kommer køreren fra DK MOTORSPORT ikke til at kunne drage fordel af.

”Jeg skal til eksamen både om fredagen og umiddelbart efter om mandagen,” siger den unge studerende, ”så jeg flyver derop fredag aften og hjem igen søndag aften, når løbet er overstået, så jeg får slet ikke nogen træning. Det er lidt ærgerligt lige præcis til dette løb.”

Men Martin Vedel Mortensen vil alligevel gøre en indsats for at være godt forberedt til løbet på Rudskogen Motorsenter.

”Jeg vil bruge noget mere tid hjemme ved computeren og forberede mig. Jeg har et program, som mange racerkørere bruger, og hvor vi også kan spille mod hinanden, men ellers vil jeg se en masse youtube-videoer og onboard-optagelser fra andres kørsel på banen,” siger han. Og presset med at skulle til eksamen op til og efter årets anden afdeling af Special Saloon Car-mesterskabet skræmmer ham ikke.

”Som regel glemmer jeg alt andet, når jeg kommer til banen, for så tænker jeg ikke på andet. Jeg plejer at slå det hele fra.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 09/06/13 - Rudskogen Motorsenter - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her