Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Rob Huff er klar til at gentage successen fra Salzburgring

WTCC 
07/06/13 

Forsøget med, at lade en af den seneste års store WTCC-profiler Rob Huff kommentere live under løbet blev en stor succes! Ved den forrige WTCC-løbsweekend på Salzburgring gav ”Huffy” meninger og live kommentarer direkte og ganske ”live” fra sin ”All-Inklusive.com”-Seat León.
 

Den regerende WTCC-mester gav sin mening om episoden som ødelagde lørdagens kvalifikation, beskrev Salzburing under warm-up'en, afslørede sin strategi under warm-up omgangen inden Race 1 og leverede en del spændende oplysninger lige før starten af Race 2.

”Rob Huff er meget samarbejdsvillig og meget effektiv. Vi har modtaget en masse positive tilkendegivelser fra alle vores nationale kommentatorer og ikke mindst fra en masse af vores seere! Det var egentlig bare et eksperiment, men med den positive feed-back er det helt sikkert noget vi vil gentage og måske endda udvikle yderligere. Måske med flere kørere fra forskellige teams. Foreløbig er vi blevet enige med Rob Huff og hans team ”All Inkl. com Münnich Motorsport” om at ”gentage succesen”, ved den næste WTCC-weekend som køres 8/9 juni på ”Moscow Raceway” i Rusland. Så må vi se senere om der kommer flere kørere til” udtaler Alessandro Dragosei (Eurosports Deputy Chief Editor)

Them

Læs mere om:
  • Moscow Raceway
  • 09/06/13 - Moscow Raceway - WTCC
  •      ASETEK SIMSPORTS