Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

To danskere på podiet

Scirocco R-Cup 
02/06/13 

Scirocco R-CupOgså det andet af denne weekends løb, har været en succes for de danske deltagere. Med endnu en andenplads til Michelle Gatting og den tredjeplads til Kasper H. Jensen, har været to danskere på podiet.
 

Weekendens andet løb i Volkswagen Scirocco R Cup, startede sent søndag eftermiddag. Fordi de 8 først-placerede fra første løb, starter i modsat rækkefølge, skulle Nicolaj Møller-Madsen starte fra den anden position, Kasper H. Jensen fra tredje og Michelle Gatting fra 7. plads, i det andet løb.


Michelle Gatting og Kasper H. Jensen
(Foto: Natascha Theisen)

Direkte fra starten overtog Nicolaj Møller-Madsen føringen, men han desværre fik problemer med sin Volkswagen Scirocco R, og mistede desværre den ene placering efter den anden.

Imens kunne Michelle Gatting og Kasper H. Jensen arbejde sig fremad, position for position. Efter 12 omgange af løbet, kunne Michelle Gatting afslutte løbet tilbage på sin anden plads, efter Kelvin van der Linde, og netop på sidste omgang var Kasper H. Jensen i stand til at snuppe den sidste plads på podiet, fra Manuel Fahnauer.

Nicolaj Møller-Madsen sluttede sit løb på en god 5. plads generelt og som nr. 2 i Junior-Cup.


Nicolaj Møller-Madsen
(Foto: Natascha Theisen)

"Wow! Det var virkelig et meget tæt løb. Før det sidste hjørne, tænkte jeg, nu tager jeg chancen - alt eller intet. Det var temmelig tæt på, men i sidste ende, er det jo det folk ønsker at se. Jeg er meget tilfreds med min andenplads på podiet denne weekend. Min start var ikke perfekt, og jeg har brugte lidt for mange push-to-pass i første halvdel af løbet. Hvilket var med til at gøre det til en spændende duel med Manuel Fahnauer", fortalte Michelle Gatting efter løbet.


Kasper H. Jensen
(Foto: Natascha Theisen)

Også Kasper H. Jensen var tilfreds med sit resultat i andet løb:
"For mig fik løbet en lykkelig afslutning da jeg slap uden om Manuel kort før mål, men det gør mig lidt ondt for ham, at han mistede sit første podie så kort før afslutningen. Jeg tror, vi vil se nogle spændende løb i denne sæson. Michelles præstation overrasker mig ikke. Du kunne allerede se under testene før sæsonen, at hun er meget stærk i år. "


Podiet med Michelle Gatting, Kelvin van der Linde og Kasper H. Jensen
(Foto: Natascha Theisen)

Den næste runde af Volkswagen Scirocco R Cup vil være på Norisring - et byløb ved Nürnberg - fra den 14. til 16. juli 2013.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  • 02/06/13 - Red Bull Ring - Scirocco R-Cup
  •