Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Skuffende weekend for Nicki Thiim

Porsche
Carrera Cup
Germany 

03/06/13 

- sæsonens fjerde og femte løb i Spielberg, Østrig
For den unge dansker, gik den tredje weekend i sæsonen i Porsche Carrera Cup, ikke som han havde ønsket. Ved løbet om lørdagen måtte han give op, og ved løbet søndag, sluttede han på en skuffende 14. plads.
 

Den tredje løbs-weekend i 2013 sæsonen i den tyske Porsche Carrera Cup, kunne ikke være blevet mere skuffende. Startpositionerne der blev opnået under kvalifikationen, lagde ellers op til et rimeligt resultat, med en fjerdeplads til lørdagens løb, og en tredjeplads til søndagens løb. Så den unge dansker var overbevist om at kunne score flere vigtige point til mesterskabet.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

Men alt skulle gå på en anden måde: Allerede under løbet om lørdagen, måtte Nicki Thiim parkere sin Porsche 911 GT3 Cup i pitten, efter blot to omgange, på grund af en kollision under starten. Karosseriet og et dæk var blevet så beskadiget, at ikke var muligt at fortsætte i løbet.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

Så den unge dansker måtte nu sætte forhåbningerne op til det femte løb i sæsonen, søndag formiddag. Fra tredje position på grid, lykkedes det da også for Nicki Thiim at få en god start, men løbets stewards gav ham en drive-through straf, for en tyvstart, som Nicki Thiim måtte acceptere. Men dermed var alle chancer røger, for en god placering i dette løb. Trods alt kæmpede den unge dansker sig tilbage til 14. position. Resultatet af weekenden: Kun to point til mesterskabet.

"Det var virkelig en weekend til glemme-bogen! Efter kollisionen om lørdagen, hvor et dæk var flad, og jeg var nødt til at give op. Og i løbet i dag modtager jeg en drive-through straf for en tyvstart, hvilket ødelagde mit løb totalt.", fortalte en synligt skuffet Nicki Thiim.


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

De næste to løb i sæsonen - Runde 6 og 7 - vil blive kørt fra den 14. til den 16. juni 2013, på Lausitzring.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Red Bull Ring
  • 02/06/13 - Red Bull Ring - Porsche Carrera Cup Germany
  •