Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Et perfekt resultat for de danske kørere

Scirocco R-Cup 
01/06/13 

Scirocco R-CupFor de danske deltagere, Michelle Gatting, Kasper H. Jensen og Nicolaj Møller-Madsen, sluttede weekendens første løb på Red Bull Ring i Østrig, med et godt resultat. Og Michelle Gatting kan være mere end tilfreds - Hun sluttede som nr. 2 på podiet.
 

Denne weekend køres der to løb i Volkswagen Scirocco R Cup på Red Bull Ring i Østrig. Det første løb startede lørdag eftermiddag, med et perfekt resultat for de danske deltagere Michelle Gatting og Nicolaj Møller-Madsen.


(Foto: Natascha Theisen)

Den bedste placering i tidstagningen om morgenen, fik Michelle Gatting. Ved afslutningen af tidtagningen kunne hun besætte anden position på grid ved løbet. Kasper H. Jensen kunne også være tilfreds, da han sluttede på en tredje position, mens Nicolaj Møller-Madsen måtte stille sig tilfreds med en femte position på grid.

Direkte fra starten kunne den unge kvindelige dansker overtage føringen i løbet. Men hun havde en hård kamp med Kevin van de Linde. Efter 10 omgange og uden flere "Push-to-pass"-muligheder, sluttede løbet med Michelle Gatting på anden position på podiet.


Michelle Gatting
(Foto: Natascha Theisen)

"Det var et hårdt og svært løb. Fra tredje omgang havde jeg ingen servostyring, men jeg kæmpede videre. Jeg ønskede virkelig at forsvare den anden plads. I øjeblikket er jeg stadig lidt skuffet over, at jeg ikke kunne slutte i front. Men sandsynligvis vil jeg senere glæde mig over min anden podie-pladsering i træk. Efter en tredje plads på Hockenheim, og nu på andenpladsen på Spielberg - hvem ved, måske er jeg ved det næste løb i morgen eller på Norisring, kommet et skridt højere på podiet...", fortalte Michelle Gatting efter løbet.


Kasper H. Jensen
(Foto: Natascha Theisen)

Det blev også en hård kamp for Kasper H. Jensen. I lang tid var han i stand til at forsvare sin tredje position. Men han tabte også til sidst sin kamp, mod Jordan Lee Pepper, og sluttede løbet på en fjerde plads.

Nicolaj Møller-Madsen sluttede sit løb over 10 omgange, på en 7. position i det generelle klassement, hvilket rakte til en 4. plads i Junior Cup.

Løbet blev stoppet 3 minutter før afslutning, med et røde flag på grund af en ulykke i sektionen "Remus-Kurve".


Nicolaj Møller-Madsen
(Foto: Natascha Theisen)

Det andet løb i denne weekend - som er den tredje runde i seriens 2013 sæson - starter i morgen eftermiddag efter DTM løbet.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  • 02/06/13 - Red Bull Ring - Scirocco R-Cup
  •