Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Anthony Davidson vil vinde Le Mans

Le Mans 
30/05/13 

Le Mans10 år efter 34 årige Anthony Davidson sejrede på La Sarthe, kommer han i år til 24 timers løbet på Le Mans med et erklæret mål, og det er at vinde løbet i hans Toyota T3030 Hybrids.
 

Anthony Davidson Le Mans debuterede i 2003 hvor han kørte en Ferrari 550 Maranello, som han delte med Kelvin Burt og Darren Turner. Desværre kørte han galt med bilen om natten, og derfor udgik de af løbet. Til gengæld vandt søsterbilen.

Herefter gik der en længere periode hvor Anthony Davidson blandt andet kørte Formel 1, men i 2009 kom han så tilbage til Le Mans og kørte for Aston Martin Racing i LMP1 Lola-Aston Martin B09/60. 2010 bød på en helt ny æra for Davison for her kom han til Le Mans sammen med Team Peugeot Total og han skulle køre en LMP1 Peugeot 908 HDi FAP

2011 er Anthony Davidsons hidtil bedste Le Mans, og her kørte han igen for Peugeot Sport Total. Her kom han igennem løbet på 4. pladsen, og det var så i øvrigt foreløbig sidste gang vi så Peugeot køre Le Mans.

2012 bød på en helt ny oplevelse for Davidson. Her entrerede han med Toyota der kom med en helt ny LMP1 Toyota TS030. Desværre kørte Anthony Davidson desværre galt under løbet og fik en alvorlig rygskade. Heldigvis er han kommet over det og er klar igen.

Anthony Davidson vil vinde Le Mans

Igen i år er Anthony Davidson på Le Mans med en opdateret Toyota TS030, og han har sammen med Toyota et mål, og det er at vinde løbet, spørgsmålet er bare, kan de det?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Anthony Davidson
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •      D4 Enterprise Solutions