Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Flot rally af Brian Madsen

DM Rally 
02/09/02 

- i Renault Megane
Sådan lyder ordene efter weekendens 3 afdeling af Danmarks mesterskabet som blev kørt i Herning. Brian Madsen vandt sin første klassesejr i DM-sammenhæng i den potente Renault Megane Maxi.
 

Det er Madsens første sæson i den hidsige Renault Megane Maxi. Sommeren har været brugt til at lære bilen bedre at kende. Det ser ud til at bære frugt efter et meget flot rally i Herning i weekenden.

Ny fast 2. kører i bilen er Henrik Vestergaard fra Mørke, som har kørt mere end 130 rally og er en meget erfaren herre.
Samarbejdet fungerede optimalt fra første prøve og Renault teamet kunne noteres for 2. hurtigste tid i klassen og 2. hurtigste tid generelt. En flot start.

De efterfølgende prøver skulle dog vise sig at blive en sand nedtur for teamet. Tider blandt nr. 14 og 23 generelt var hvad det kunne blive til under meget vanskelige forhold. Brian Madsen valgte ganske enkelt forkerte dæk til det vejr som mødte dem på prøverne. Når det regnede var Renaulten på slics og når solen dansede var den på regnvejrs dæk kunne Brian konstatere efter prøve 6. Prøve 4 gik dog fint med 2 hurtigste tid i klassen og 4. hurtigste tid generelt.

Prøve 7 blev vendepunktet i løbet. Hurtigste tid generelt kunne Renault teamet noteres for på prøve 7. Teamets første prøve generel sejr nogensinde i et DM rally. Det var dog ikke slut med de flotte fremskridt. Resten af dagen dominerede teamet med 4 prøver som generelt hurtigst. Den flotte kørsel indbragte Brian Madsen og Henrik Vestergaard en klasse sejr i den spændende 2 liters klasse.

Vores Renault Megane er en fantastisk rallybil. Det tager tid at lære den at kende - men når først du kommer i gang er det en rigtig racer - siger Brian Madsen. Vi har allerede nu haft mange succes oplevelser med bilen, og teamet er nu godt rustet til at tage kampen op i begyndelsen af Oktober hvor 4 afdeling af Danmarks Mesterskabet køres i Odder.

Om 3 uger drager teamet til Holland og skal køre en afdeling af Europa mesterskabet.

Inden da står der Renault Megane Rally simulator på programmet. Den livlige simulator skal den 6. september til et Goodyear forhandler arrangement i Sakskøbing og lørdag den 7. september til B&O i Egtved. Lørdag d. 14. September holder Brdr. Olsen Automobiler i Slagelse åbent hus hvor alle besøgende kan dyste i rally simulatoren. Første præmien er en tur ved siden af Brian Madsen i den rigtige Renault Megane Maxi. Søndag d. 15. September kan Rally-simulatoren findes på Randers Havn til biludstilling sammen med Volvo/Renault i Randers.

Madsen Motorsport


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: