Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Marco Sørensen skriver motorsports historie i Monaco

Formula Renault
3.5 Series 

27/05/13 

For kun anden gang nogen side i Dansk motorsports historie stod der en dansker på podiet i forbindelse med Monaco’s Grand prix. LOTUS Formel 1 juniorkører Marco Sørensen kørte sin LOTUS World Series racer ind på en sikker anden plads, og kunne dermed bestige podiets næsthøjeste trin.
 


Marco Sørensen skriver motorsports historie i Monaco.
(Foto: Marco Racing)

Løbet med vundet af den Schweizske kører Nico Müller, som i lørdagens kvalifikation besejrede Marco med kun en hundrededel af et sekund.

Med andenpladsen melder den unge Dansker sig igen ind i mesterskabet, efter han i de to foregående afdelinger har været ramt af uheld.


Marco Sørensen skriver motorsports historie i Monaco.
(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler, ”at han fik en fin start på løbet og hurtigt fik opbygget et lille hul til de nærmeste forfølgere. Herefter var det kun et spørgsmål om at forsøge at lægge pres på Nico Müller. Det var ingen grund til at tage chancer, da jeg har brug for point i mesterskabet. Så derfor holdt jeg den nødvendige afstand, så at jeg kunne slå til hvis muligt. Men andenpladsen er også fantastisk. At være på podiet her i Monaco er stort, og giver en masse god omtale”, slutter han.


Marco Sørensen skriver motorsports historie i Monaco.
(Foto: Marco Racing)

Næste løb køres allerede næste weekend på Spa formel 1 banen i Belgien.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Marco Racing
  • Monte Carlo
  • 26/05/13 - Monte Carlo - Formula Renault 3.5 Series
  •